Główna Poczekalnia (6) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 10:59
Amerykański nastolatek próbował zadzwonić ze zwykłego telefonu dziadków, ale nie mógł sobie poradzić z tą skomplikowaną technologią.
Popularny w ubiegłym stuleciu model telefonu, który pewnie jeszcze leży (lub nawet działa!) okazał się dla niego zbyt skomplikowany. Jego próby radzenia sobie ze starożytną technologią zostały zastrzelone przez roześmianą matkę... Pewnie tak będzie miała większość obecnych nastolatków.

Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tafariel 2018-01-28, 22:48
Kiedyś to były czasy. Teraz nie ma czasów
Zgłoś
fieryangel 2018-01-28, 22:51 7
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2018-01-28, 23:52
miałem kiedys kiedys kieeeeeeeeedys taki, ale ze byłem bardzo mały to nie wiedziałem co i jak
Zgłoś
~Velture 2018-01-29, 7:02 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.

podpis użytkownika

Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Zgłoś
nowynick 2018-01-29, 9:22
Zgłoś
konto usunięte 2018-01-29, 10:04
Zgłoś
fakeit 2018-01-29, 12:43 2
Zgłoś
konto usunięte 2018-01-29, 13:12 1
Nabijanie się z dzieciaka, że nie umie obsługiwać rzeczą która wyszła z użytku jest śmieszne, ale nabijanie się ze starszych ludzi nie potrafiących obsłużyć się nowinkami technologicznymi już jest złe ...
Zgłoś
Taumantis 2018-01-29, 16:41
Zgłoś
Zod88 2018-01-29, 20:11
Zgłoś
ellsworth 2018-01-29, 21:49
W tym roku w czasie wakacji bylem w Ustce. Jest tam muzeum II Wojny Światowej w starych niemieckich bunkrach. Są eksponaty z epoki, między innymi telefony, oczywiście z tarczą. Musiałem pokazywać jednemu 10 latkowi jak się z tego wybierało numer, bo nie mógł rozkminić. Próbował wciskać dziurki.
Zgłoś
kacza17 2018-01-29, 22:41
Zgłoś
fieryangel 2018-01-30, 20:44
Zgłoś
marcinsud 2018-02-03, 10:06
Co ciekawe dożyjemy czasów w których ludzie nie będą wiedzieli skąd się wziął symbol słuchawki, i że to jest słuchawka, w smartfonach.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem