Zabawiłem się trochę w detektywa...
Nauczyciel szedł drogą w centrum Petersburga w czwartek po południu. Mijała go grupka 6 młodych mężczyzn w wieku od 15 do 18 lat. Policja zidentyfikowała 3 z 6 chłopaków z grupki. Mieli oni na swoim koncie już kilka innych wybryków. Nauczycielowi nie udało się rozpoznać gościa który go uderzył. Przechodzący nauczyciel był prawdopodobnie przypadkową ofiarą, bo napastnik nie uczył się w jego szkole.
Miejsce zdarzenia: maps.google.pl/maps?q=tito+way+pittsburgh&hl=pl&ll=40.443192,-...
Pittsburgh k🤬a a nie Petersburg
podpis użytkownika
I'm not crazy, my reality is just different than yours.

Nie jestem zwolennikiem PiS, ale widać, że ktoś na niechęci do tejże partii chciał piwko zarobić.
Akurat nie zależy mi na piwkach tylko dobrym humorze. Niechęć do PIS? Stwierdzam u siebie niechęć do wszystkiego co związane z dzsiejszą polityką Polski. A zaczyna się to w zarodku czyli pobieraniu niewyobrażalinie wysokich pensji z budżetu Państwa. Winno być jak w Szwajcarii polityk to pracownik charytatywny działający tylko dla dobra Państwa. Każda poprzednia władza nie zrobiła nic istotnego dla poprawy naszego życia w kraju czy to PIS, PO, SLD, czy inne opozycyjne partie.
podpis użytkownika
"Chcącemu nie dzieje się krzywda"
podpis użytkownika
bla, bla, bla...Oto jak ortalionowe mundury walczą z ich największym wrogiem - inteligencją.
Teraz to czarne koszule, a nie ortalion. Fryzury podobne, mentalność też, tylko ubiór niczym z '39. W Polsce tacy lubią mieć na tych czarnych koszulach [to tak historycznie pięknie się kojarzy...] różne napisy: czasem patriotyczne [nawet jak to co robią z patriotyzmem nie ma nic wspólnego], czasem anty-lewackie, czasem wrogie itd.
Nie, nie jestem lewakiem mój drogi czytający to prawaku.

podpis użytkownika
...