Kilka dni temu w Gliwicach zatrzymano pijanego prokuratora z Katowic który mając ponad dwa promile chciał prowadzić samochód,policja podjęła probe zatrzymania, wiec pan prokurator chciał pana policjanta rozjechać,po kilku strzałach w opony prokurator się poddał.Cała sprawa miała miejsce w niedziele nad ranem,dziś pan P wraca do pracy...absurd...zwykły obywatel odsiedziałby wyrok i miał nasrane w papiery na cale życie ale nie człowiek wyższego szczebla.....
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:02
🔥
Niewypał
- teraz popularne
druga historia, podobna, z piekielnych.
Miałem kiedyś koleżankę, która z racji poniższej opowieści, ale też wielu różnych numerów jakie wykręciła - została mianowana "byłą koleżanką".
Ta piekielna pani, była prokuratorem, a więc dysponowała immunitetem.
Będzie to historia o piekielnych ludziach z organów ścigania.
Było już dość późno, bo po 23,00, gdy na imprezę, którą organizowałem, dotarła wzmiankowana pani.
Weszła zaśmiewając się do łez.
I tu następuje jej opowieść.
Jechała samochodem po kilku głębszych.
Zatrzymał ją policjant.
W swoistym pijanym widzie, umyśliła sobie, że powie od razu prawdę, a potem w zależności od rozwoju sytuacji, skorumpuje, bądź pokaże legitymację.
Otworzyła okno i jak tylko policjant zdążył się nachylić, powiedziała pewnym głosem:
- Piło się.
Policjant się zmieszał, cicho zapytał:
- Tak strasznie czuć?
A następnie szybko się oddalił.
Miałem kiedyś koleżankę, która z racji poniższej opowieści, ale też wielu różnych numerów jakie wykręciła - została mianowana "byłą koleżanką".
Ta piekielna pani, była prokuratorem, a więc dysponowała immunitetem.
Będzie to historia o piekielnych ludziach z organów ścigania.
Było już dość późno, bo po 23,00, gdy na imprezę, którą organizowałem, dotarła wzmiankowana pani.
Weszła zaśmiewając się do łez.
I tu następuje jej opowieść.
Jechała samochodem po kilku głębszych.
Zatrzymał ją policjant.
W swoistym pijanym widzie, umyśliła sobie, że powie od razu prawdę, a potem w zależności od rozwoju sytuacji, skorumpuje, bądź pokaże legitymację.
Otworzyła okno i jak tylko policjant zdążył się nachylić, powiedziała pewnym głosem:
- Piło się.
Policjant się zmieszał, cicho zapytał:
- Tak strasznie czuć?
A następnie szybko się oddalił.
Ta... jedna lakoniczna informacja i wszyscy już wszystko wiedzą. Jak ja uwielbiam te lemingi.
nie powinno być immunitetów bo tylko pajace je wykorzystują na własne cele, nie rozumiem po co to, skoro oni powinni świecić przykładem a nie robić co żywnie się podoba, jedyną rzeczą po pijaku jaką pamiętają to gdzie legitymacja leży gamonie jedne, powinni takich w dyby zakuwać tak by każdy mógł podejść i przypi*****
pieprzone immunitety. Łamią konstytucję bo każdy powinien być równy wobec prawa a oni są spod niego wyjęci
Czy przypadkiem policjanta nie zawiesili w czynnościach służbowych a prokurator nie dostał premii za straty moralne?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie