Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
s................9 2014-01-15, 13:43 295
Zgłoś
cieslikowy 2014-01-15, 13:48
k🤬a nawet ta przeróbka mnie wk🤬ia patrzę na tą typiarę...
Zgłoś
d................5 2014-01-15, 14:10 4
stabilo19 napisał/a:

Obrazek

Zalogowałem się żeby dać piwo
Zgłoś
t................a 2014-01-15, 14:26 41

nie dziwię się, że komentarze na yt pod oficjalnym teledyskiem są wyłączone . przecież to jedno z największych ścierw w dziejach polskiej muzyki. ale nie straciłam wiary w ludzi jak zobaczyłam oceny "rolowania" na yt .
Zgłoś
elda1987 2014-01-15, 14:33 1
ok, a teraz tak serio- teledysk nie byłby taki zły sam w sobie, gdyby nie ten c🤬jowy tekst i muzyka z dupy (oryginalny, nie pan węgorz). Rozumiem, co próbowała Nataszka ze swoim mężem przekazać, ale k🤬a... ten tekst i melodia...
Zgłoś
ichno 2014-01-15, 15:03
dziki takiemu kawałkowi że niby ścierwo takie portale ją promują
Zgłoś
RapujacyToster 2014-01-15, 15:45 26
adminek napisał/a:

Ja nie rozumiem jednej rzeczy, duża część teledysków i nagrań jakie są tworzone jest c🤬jowa, a tu nagle taka solidarność u polskich internautów i stwierdzili, że akurat ten teledysk jest przec🤬jowy? Nie żeby to nagranie mi się podobało, ale np. taki donatan- my słowianie, jest równie zj🤬y jak to, a tamto jakoś im się podobało. Może mi to ktoś wytłumaczyć?

Natasza daj spokój

podpis użytkownika

Lubię gify
Zgłoś
thomi453 2014-01-15, 16:35
Natasza, daj już se spokój
Zgłoś
Insaner 2014-01-15, 16:35
adminek napisał/a:

Ja nie rozumiem jednej rzeczy, duża część teledysków i nagrań jakie są tworzone jest c🤬jowa, a tu nagle taka solidarność u polskich internautów i stwierdzili, że akurat ten teledysk jest przec🤬jowy? Nie żeby to nagranie mi się podobało, ale np. taki donatan- my słowianie, jest równie zj🤬y jak to, a tamto jakoś im się podobało. Może mi to ktoś wytłumaczyć?

No proszę Cię, jest wiele gównianych piosenek, ale ostatnimi czasy ta bije na głowę wszystkie muzyczne badziewia wyprodukowane w Polsce - chociażby tekstem. No, ale Janusz kazał więc..
Zgłoś
kefir121 2014-01-15, 16:56
ponak🤬iałbym z urbanska
Zgłoś