Główna Poczekalnia (1) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:36
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
dr_dex 2014-03-02, 14:52 9
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.

podpis użytkownika

"A może słucham Ciebie, a może mnie to jebie ..."
Kaliber 44 - "Może tak może nie"
Zgłoś
Sylarr 2014-03-02, 14:54 13
Podał rękę komuchom i agentom sb. Nie podał zwykłemu pajacowi - to się nazywa "prawicowa" polityka Kłamczyńskiego.
Zgłoś
gizmokoza 2014-03-02, 14:55 9
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Elalex 2014-03-02, 14:56 3
Zgłoś
tr3mm0r 2014-03-02, 15:06 13
Zgłoś
jasfasola228 2014-03-02, 15:09
widać, że jest lubiany !
Zgłoś
CopRobo 2014-03-02, 15:09
Dziwne, lewak lewakowi ręki nie podał?
Zgłoś
kroplowa 2014-03-02, 15:10 3
Kaczyńskich za traktat lizboński w wolnej Polsce też po rozstrzelano.
Jeden lepszy od drugiego..
Zgłoś
Jab7kO 2014-03-02, 15:11 7
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-02, 15:17 7
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-02, 15:17 2
Mógł jeszcze focha jebnąć i przy tupać. Rządzą krajem a zachowują się jak dzieci.
Zgłoś
xx2 2014-03-02, 15:19 3
Jab7kO napisał/a:

Pewnie tętno 200 na 100.

Raczej ciśnienie, nie tętno
Zgłoś
Nikczemny_Płód 2014-03-02, 15:21 5
koreapłn napisał/a:

ale on musi mieć kompleksy!!

Nie mniejsze od twojego ojca ktory jak widać musiał ruchnąć owce by spłodzić takiego barana jak ty
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-02, 15:24 2
Ja bym się tam cieszył na miejscu Palikota, kontakt z Wielkim ( ) Wodzem skutkuje chorobą psychiczną (patrz: Agent Antek, Krystyna Zawsze Dziewica).
Zgłoś
gwinter 2014-03-02, 15:32 1
Tu właśnie wyłazi słoma z butów. Dobry polityk , przywódca powinien byc ponad to i nawet wrogowi podac rękę. Kij Palikotowi w oko ale Jarkowi melon w d.u.p.ę.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem