Nie jestem PiSowcem, ale tutaj Jarek poleciał pięknie

. Już nie chodzi o poglądy, Palikot kazał się Polakom wyrzec polskości, z resztą sam ją sprzedaje.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2014-03-02, 20:22
Po prostu wyszedł z Kaczora burak i tyle
Komuchom, którzy powinni skończyć na szubienicy podał rękę, a byle populiście, który chlapie co mu ślina na język przyniesie i akurat jest modne, a tak naprawdę sam w to nie wierzy nie podał? No coś mu się chyba pomyliło.
konto usunięte
2014-03-02, 22:53
pistacjusz napisał/a:
Przypomnę tylko, że pis na prostym podziale lewica-prawica znajduje się po lewej stronie w sferze gospodarki , po prawej w kwestiach obyczajowości.
Swoją drogą, może już by skończyć z bezmyślnym pisaniem o lewakach, bo takie komentarze pojawiają się co raz częściej, bez najmniejszego uzasadnienia.
youtube.com/watch?v=SqvUVM9PERA&feature=youtu.be&t=18s
"No i za to z tobą wypije"
konto usunięte
2014-03-02, 23:00
JA bym żadnemu z nich nie podał, jarkaczowi też, bo to też lewak
Komentarze pod tym postem pokazują tylko jakich na tym portalu mamy tępaków politycznych, którzy oczywiście jak to przystało na dyletantów najwięcej mają do powiedzenia. Najwidoczniej oświeceni nie przyjmują do wiadomości, że powodem nie podania ręki nie było utożsamianie się z prawicą czy lewicą , a obelgi i plugastwa nt. Lecha Kaczyńskiego i również na temat samego Jarosława. W całym tym bagnie polskim politycy atakują się z jakąś klasą, a Palikot ściero używa języka z pod trzepaka. Ludzie jego pokroju to najgorsze szkodniki na świecie, które żywią się padliną.
konto usunięte
2014-03-02, 23:22
"Nie jestem PiSowcem, ale tutaj Jarek poleciał pięknie

. Już nie chodzi o poglądy, Palikot kazał się Polakom wyrzec polskości, z resztą sam ją sprzedaje. "
Masakra. Komuchowi grabe podaje i go nie razi. Wszyscy oni siebie warci.
konto usunięte
2014-03-03, 9:27
konto usunięte
2014-03-03, 11:12
konto usunięte
2014-03-03, 11:16
konto usunięte
2014-03-03, 11:24
Braterska miłość i szacunek to nie jest coś, co powinno wpłynąć na jego PRACĘ. Jak nie umie oddzielić to won, foszki za drzwiami się zostawia. Też mam w robocie taką laskę, której bym chętnie łeb urwała ale jestem w pracy i ciężko by się krew z dokumentów oczyściło:/