Niedawno ktoś z Was drodzy Sadole wrzucał swoje wypracowanie ze szkoły, które lekko mówiąc nie spodobało się nauczycielowi. Powodem otrzymania "bani" było zaprzeczenie politycznej poprawności.
Dzisiaj robiłem porządki w szafie i znalazłem swoje stare wypracowanie z angielskiego jeszcze z czasów mej edukacji. Jak widać, kiedyś podejście było inne lub trafiłem na fajniejszą Panią Belfer. Przy okazji chciałem ją bardzo pozdrowić, jeżeli przypomni sobie ten tekst
Tłumaczyć nie będę. Jak ktoś nie rozumie to c🤬j, uczyć się trzeba było :]
enjoy!
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2013-11-16, 21:20
@up zycia nie masz z🤬bie? marnujesz dzien na wrzucanie bzdur, ktore ani nikogo nie interesuja, ani nie przynosza pozytku.
Ja keidys dostelem kose z kolosa z psychologii (techniczna szkola medyczna 2005r) za to ze na pytanie "wymien i opisz 3 choroby/dewiacje seksualne" jako pierwsza wymienilem homoseksualizm. Pomimo ze cala reszta byla na 5 to pani Mgr tylko za to postawila mi bombe. Kiedy argumentowala swoje racje ja nie powiedzialem ani slowa. Ostatecznie z jakiegos powodu w indeks wpisala mi 4
4? Jeszcze kilka ewidentnych błędów gramatycznych, a z tymi co jest to dałbym tak z 2+.
@CyganiePodOknem Mam w przeciwieństwie do ciebie bo bym już dawno na baletach urzędował, gdybym nie musiał iść jutro na 6 do roboty. Ty natomiast wyboru nie masz i siedzisz na sadolu zamiast się bawić. Nie ubliżaj mi z🤬bie bo ja ci nie ubliżyłem.
Kto poda linka do tego wypracowania co wspomniał autor?
konto usunięte
2013-11-16, 22:00
Jeśli chodzi o Afrykę, to polecam poczytać o Botswanie, która jest przykładem na to, że wszędzie można wyjść na prostą bez pomocy z zewnątrz.
konto usunięte
2013-11-16, 22:19
konto usunięte
2013-11-16, 23:10
konto usunięte
2013-11-16, 23:23
Dobry za taką masę byków? To kpina jakaś. Pewnie autor po lekcjach wylizywał cipsko tej nauczycielce.
gwindak napisał/a:
@CyganiePodOknem Mam w przeciwieństwie do ciebie bo bym już dawno na baletach urzędował, gdybym nie musiał iść jutro na 6 do roboty. Ty natomiast wyboru nie masz i siedzisz na sadolu zamiast się bawić. Nie ubliżaj mi z🤬bie bo ja ci nie ubliżyłem.
Wydaje mi się, że nie o Ciebie mu chodziło tylko o tego z "czołgiem" ale, że w trakcie jak publikował posta napisałeś swojego, to wyszło jak wyszło
konto usunięte
2013-11-17, 0:49
To chyba jakaś ściema albo anglista noga. Tam jest masa błędów nie pozaznaczana!
Doktorancik napisał/a:
I would have never given you such a high grade for so many mistakes... I do believe a passing grade would be quite enough!
loczek93 napisał/a:
ale asem z angielskiego to Ty nie byles:P
Ooo...znalazły się asy-samochwały
Edit: doczytałem komentarze do końca to widzę, że więcej "uczonych"