👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:25

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
skąd ty możesz wiedzieć jakie mam horyzonty?
znasz doskonale patrzenia kąty me
masz jakieś ale? Masz jakieś wonty,
te co powiedziałeś, nie zrozumiałem cie idź do ortodonty...
znasz doskonale patrzenia kąty me
masz jakieś ale? Masz jakieś wonty,
te co powiedziałeś, nie zrozumiałem cie idź do ortodonty...

jednak na studiach lepiej nauczyli mnie całek.... Przynajmniej dobrze wymawiali ERRRRR
jak dla mnie to frajerek USA widział tylko na mapie świata. A pewnie siedzi na jakiejś Polskiej wiosce (nie obrażają nikogo ze wsi)

jak by mój profesor od analizy tak wykładał to bym nie miał poprawki 19 :/
ps. pozdrawiam tych co to zrozumieli
ps. pozdrawiam tych co to zrozumieli

może skończymy karmić trolla?
wszystko fajnie ale nie chcę sprawiać mu tej radości jaką daje mu licznik odwiedzin.
wszystko fajnie ale nie chcę sprawiać mu tej radości jaką daje mu licznik odwiedzin.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie