👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:36

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Okna drewniane. Podwójna szyba. Miałem takie przed erą PCV... Oldskoool jak uj!

@gaijin dlatego ma luksusowe drewniane okna w nowojorskim apartamencie bez styropianu

Hej, ale to jest takie... pozytywne. To znaczy, różne firmy mają zwierzęta w zoo które sponsorują, a sadol ma... jaszczomba

Okna drewniane z pustka powietrzna sa najlepsze....nie mowie oczywiscie o tych deskach ze szklem w bloku ale o porzadnych drewnianych oknach. Jeszcze sprawa szpaldowania ( wypelniania roznicy miedzy oknem a murem) gdzie w 95% wypelnia sie to pianka gdzie wedle technologi wykonuje sie to czerwona cegla z zaprawa cementowa....po roku taka pianka robi sie kr🤬a i traci swe wlasciwosci...a cegla z zaprawa wieczna....i tak dalej..
No ale ptok fajny....
tak jestem ekspertem.
tak mam bol dupy apropo technologi osadzania i materialu okna.
tak juz nie biore narkotnikow pojutrze beda juz dwa dni...
No ale ptok fajny....
tak jestem ekspertem.
tak mam bol dupy apropo technologi osadzania i materialu okna.
tak juz nie biore narkotnikow pojutrze beda juz dwa dni...
mmaakkss napisał/a:
Czy to nie był czasem ten jaszczomp którego jeden z sadoli hoduje ?
![]()
Nie to nie on. Sadolowy Ptasi Tata ma Jerzyka, a nie Pustułkę. Poza tym mieszka na wsi bo ma ogród, a tu widać blokowisko jakieś.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie