Cytat:
Zrezygnowano też z nauki przedmiotów ścisłych- uznano że lepiej, aby dzieci spędziły ten czas na czytaniu koranu i modłach.
Zamień "koran" na "katechizm" i masz plany polskiego Ministerstwa Edukacji Narodowej.
Cytat:
Ale wiecie co? <rage mode: on> Wk🤬iają mnie te komentarze, że Hitler to czy tamto.. Przecież on chciał eksterminować także Polaków, stawiając nas na równi z cyganami czy innymi tępionymi nacjami.
Już nie ma żadnych Polaków od tępienia lewactwa tylko ten jeden p🤬lony szkop? Wk🤬ia mnie też ta dzika fascynacja Adolfem, pierdyliard programów dokumentalnych i innych o nim. A czemu nie o Piłsudskim do c🤬ja tylko o Hitlerze?!
Polscy patryjoci kochają Hitlera, więc raczej nie był złym chłopakiem.
Cytat:
Zobaczycie jak po reformie polskiej oświaty oficjalnie wprowadzą elementy kreacjonizmu. To przewija się w wypowiedziach polityków PiS mówiących o promowaniu niepopularnych kierunków naukowych.
Tego właśnie brakuje do pełni polacko-katolskiego kołtuństwa. Jak znam realia sprawowania władzy przez pisiorów upchnie się zmianę w programie nauczania gdzieś pomiędzy zasiłkami dla rodzin wielodzietnych, nową ustawą inwigilacyjną, kolejnymi fochami o obrażanie Chrystusa Narodów a czytaniem sprawozdań podkomisji do spraw zamachu smoleńskiego. Przegłosuje się szybciutko o trzeciej nad ranem, duduś podpisze przed sniadaniem, a od poniedziałku dzieciaki będą się uczyć o bozi tworzącej zwierzątka skinieniem palca.
Cytat:
akurat obracam się w środowiskach patriotycznych i większość ludzi to lekarze, prawnicy, inżynierowie, artyści, elity społeczeństwa.
Wyśmienity żarcik, milordzie. A na "obiady czwartkowe" chadzacie na stadiony, albo siłownię.
Cytat:
my to nawet jak by nam przyszło rządzić światem - to zaraz byśmy sie zaczeli kłócić.
I niech to krótkie zdanie będzie podsumowaniem dyskusji o zajebistości nadwiślańskiego narodku.
Przychodzisz do mnie z siekierą, znaczy, że też nie jestem ci obojętny.