I wszystko aż ściska że takiego wyj🤬 z pracy nie można
No i złote myśli Pana Dorana, przepraszam Dorna
Polak ?? POLAK !!! no to nie ma rozmowy na ten temat
k🤬a jak ja naj🤬y przyjde na chate to jest dym jak h🤬j. a ten p🤬lony sk🤬ysyn przychodzi do Sejmu naj🤬y i jeszcze cała polska go widzi i nic mu za to nie zrobią.
a mnie rok temu wyj🤬i z roboty bo mialem lekkiego kaca zostalem potraktowany jak alkoholik mimo ze przyznalem sie ze wypilem troche nie ukrywajac tego faktu wiec coz tu robic od zawsze byli rowni i rowniejsi i nasze czcze gadanie niczego nie zmieni
1................a
2010-12-20, 21:10
ale on umie "coś tam coś tam"
Przecież naj🤬i pismaki mu na morde, że aż furczy a ten sk🤬ysyn w zaparte, że deszcz pada. Co za szmaciarz.
U mnie w robocie za przyjście w takim stanie do pracy czeka dyscyplinarka. Nie widzę powodu czemu tego pijanego ciula też nie można potraktować w podobny sposób.
wychodzi na to ze powinni walic do ryja ile wlezie, wtedy przynajmniej glupot nie p🤬la!
podpis użytkownika
Blogoslawieni nie majacy nic do powiedzenia i nie dajacy nam slownego dowodu na to.
m................a
2010-12-21, 0:49
w pracy nie pije...
a i zapomniałem powiedzieć.. najebie się taki jeden z drugim a potem wymyslają jakies durne ustawy...np o zakazie palenia w barach..
Zaklamane TVN oni każdego śledzą z Pisu.Ale nie pokazali Kwaśniewskiego ile razy on był Pijany,albo Tuska co powiedział do Kononowicza Zamknij Ryja.
To frajerostwo chleje za nasze pieniądze, a skończy się i tak na tym, że c🤬j się wszystkiego wyprze i jeszcze powie, że to nie on się naj🤬 tylko jego przeciwnicy.
Buliusz napisał/a:
Człowieku, idź do jakiejkolwiek pracy w takim stanie, to jeżeli pracodawca jest normalny to cię wyp🤬oli dyscyplinarnie bez żadnego tłumaczenia, albo w ostateczności dostaniesz naganę. .
Nie raz chlałem z moim pracodawcą grając w playstation w pracy.
Nadal uważamy że dopuki jesteśmy w Polsce to my jesteśmy normalni a trzeźwi nie.
podpis użytkownika
ironią w ryj
B................z
2010-12-21, 12:16
@up, to masz w takim razie zajebistą pracę, której ja zazdroszczę.
K................y
2010-12-21, 17:30
Tak się Loiue naj🤬, że gorzała przez głosniki nap🤬lało
Jak widzę co za k🤬y na stanowiskach siedzą to mi się nóż otwiera.
Te h🤬je żyją z moich podatków które k🤬a płacę, i chleją darmową wódę :|
No i pensje mają z 6 razy wyższą.
F................0
2010-12-22, 17:29
Ojej, jakie to było śmieszne! hahahahaha! -.- ... Te baby to chyba czegoś sie nawdychały, zeby sie zaśmiac