Dobrze, że miał włączone nagrywanie, bo nikt by nie uwierzył.
Kiedyś jechałem na rowerze (a, coś mi strzeliło do głowy, postanowiłem zrobić coś szalonego i na chwilę opuściłem piwnicę), i pogonił mnie agresywny burek, zajadły był jak diabeł z piekła. Gdy odpuścił, zatrzymałem się i wyciągnąłem gaz z plecaka. Zawróciłem z zamiarem zrobienia burkowi zdrowotnego oprysku, a sk🤬iel podwinął ogon i zaczął sp🤬alać aż się kurzyło. Niby taki głupi, a jakoś wyczuł, no i nie dogoniłem c🤬ja.
Kiedyś jechałem na rowerze (a, coś mi strzeliło do głowy, postanowiłem zrobić coś szalonego i na chwilę opuściłem piwnicę), i pogonił mnie agresywny burek, zajadły był jak diabeł z piekła. Gdy odpuścił, zatrzymałem się i wyciągnąłem gaz z plecaka. Zawróciłem z zamiarem zrobienia burkowi zdrowotnego oprysku, a sk🤬iel podwinął ogon i zaczął sp🤬alać aż się kurzyło. Niby taki głupi, a jakoś wyczuł, no i nie dogoniłem c🤬ja.
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
edek_kotek napisał/a:
@AdamK90
Dobrze że Hitler nie miał kiblomotorka
o c🤬j ci chodzi k🤬a ten?
Mam dylemat moralny. Nie wiem co gorsze... kundel czy motop🤬da?
W sumie jest rozwiązanie. Motop🤬da do rowu, kundel do gara na smalec.
W sumie jest rozwiązanie. Motop🤬da do rowu, kundel do gara na smalec.
motylekwbrzuchu napisał/a:
Dobrze, że miał włączone nagrywanie, bo nikt by nie uwierzył.
Gorsze co może cię spotkać, to jak ktoś rzuci ci kotem w twarz

Reżyseria na maksa, gość jedzie skuterem a zasadzie się toczy i nagrywa zamiast dodać gazu, i mieć burka z głowy.
bozesz, jaki słodki pieseczek ;>
a tak przy okazji ten dźwięk jest dodany, ten piesek jest malutki, ma małe ząbki, które nawet nie przebiły się przez jeansy, ktoś sobie z was sadole jaja robi
a tak przy okazji ten dźwięk jest dodany, ten piesek jest malutki, ma małe ząbki, które nawet nie przebiły się przez jeansy, ktoś sobie z was sadole jaja robi

podpis użytkownika
God send us a massage: if you can't take a joke go fack yourself!