Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:03
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2013-12-21, 9:49
Brumm22,
Jeżeli chodzi Ci o główną linie muzyczną (o kurde brzmi jakbym się znał na muzyce) w pierwszym filmiku to motyw z filmu Most na rzece kwai.
Zgłoś
blondasek1993 2013-12-21, 10:17 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Dark-Side 2013-12-21, 10:25
up uprzedziłeś mnie z Segalem też mnie dziwi jego brak. Kiedyś Sly i Segal się przyjaźnili.
Zgłoś
kovacić 2013-12-21, 10:31
a gdzie Karolak?
Zgłoś
dj_deez 2013-12-21, 10:35 3
Dick napisał/a:

O, Paul Walker nie zagrał w niezniszczalnych 3.

Tmz donosi, że jednak pojawi się w filmie jako coś w rodzaju dobrego ducha, który będzie pomagał głównym bohaterom w podejmowaniu trudnych decyzji.
Zgłoś
karmello24 2013-12-21, 10:59
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
wojtax 2013-12-21, 11:25 1
Dick napisał/a:

O, Paul Walker nie zagrał w niezniszczalnych 3.

Jak widać nie był niezniszczalny.
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-21, 11:25 4
@Karmello24
Van Damme zginał w dwójce -_-.
Zgłoś
konto usunięte 2013-12-21, 12:09
Muzyka podobna do utworu "Sail"
Zgłoś
Smuggler1920 2013-12-21, 12:45
Most na rzece Kwai !
Zgłoś
n1troo 2013-12-21, 14:18
uu SNIPS wyszedł jakiś czas temu dopiero z pierdla a teraz czas zagrać w filmie
Zgłoś
09stachu92 2013-12-21, 16:18 1
w EX 4 będzie Pudzian...
Napewno!!
Zgłoś
Seboolek 2013-12-21, 23:29
Zgłoś
lobominator 2013-12-24, 0:45
blondasek1993 napisał/a:

P.s. Arnold dał fotki z treningu, wreszcie ma się czym pochwalić! No i wygląda na tyle dobrze, że mógłby grać ludzki pierwowzór dla Terminatora (coś w stylu jakiegoś wojskowego generała, na którym Skynet się wzorował tworząc pierwszy model z ludzką tkanką). Ahhh, to byłaby uczta dla oczu.

Już to zagrał, w reżyserskiej wersji Terminatora 3.
Scena wyleciała z wersji oficjalnej. Została wywalona, bo jakiś mądry wymyślił, że zamknęłoby to furtkę do robienia czwartej części.

PS. A Seagal miał być podobno w dwójce, ale z tego co wiem, to o mało nie pozabijali się z VanDamme'em, bo to ponoć śmiertelni wrogowie są (w życiu, nie w filmach). Kiedyś pół hotelu rozpierzdolili, jak zaczęli się nawalać.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem