👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Cenius, ten co wolniej truchtał to chyba Shinji Kagawa. On od defensywy raczej nie jest.
Awyhter napisał/a:
Ogólnie piłkarz był nazywany najlepszym obrońcą premier league *
świata
Gdyby nie kontuzje to śmiało można by go nazwać jednym z najlepszych obrońców w historii.
Cytat:
i zobacz co się stało z Twoim murzyńskim bohaterem jak już dobiegł
no i co sie miało stac?
Vidic chciał tylko wyejabc pilke gdziekolwiek a Walker ją przejąc
Nie widzisz rumunie różnicy?
I poza tym
jak on jest czarny to ty jesteś uczciwym cyganem.
Szybkość ma niesamowita.
a tutaj polska liga

CrashDOW to ty chyba nie grałeś nigdy z kumplami na podwórku... nie takie rzeczy się robiło dla "poświęcenia".

Oskarboss96 jeśli piszesz do mnie leszczu to najpierw naucz się używać opcji kopiuj/wklej, bo nawet nicka nie potrafisz przepisać, potem możemy pogadać

zobaczcie ten faul na Vidiciu i chwilę po tym 1:01 jak gość, który go faulował jest znoszony z boiska, a Vida śmieje się schodząc z boiska
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie