👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:03

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Anthony Pettis. Od dwóch dni mistrz lightweigt division WEC. Polecam oberzjeć wszystkie walki tego pana. Nowa era mma.

"Wiem, że bardzo się starasz, ale piwa nie będzie. Jeszcze za mało fajny jesteś, więcej pokory bracie .. więcej pokory."- Odezwał sie ten który jest od 2 tygodni na tym portalu

Stunter17xfr napisał/a:
"Wiem, że bardzo się starasz, ale piwa nie będzie. Jeszcze za mało fajny jesteś, więcej pokory bracie .. więcej pokory."- Odezwał sie ten który jest od 2 tygodni na tym portalu
No nie... Za to odezwał się ten który jest na sadolu tak długo, że już zdążył zapomnieć jak się cytuje...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie