Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:13
nepalski żołnierz - prawdziwy bohater
konto usunięte • 2013-02-22, 18:47
35-letni nepalski żołnierz - Bishnu Shrestha - to prawdziwy bohater. Mężczyzna jechał pociągiem, na który napadło czterdziestu uzbrojonych mężczyzn. Bandyci zaczęli okradać pasażerów. Napadli też na siedzącą naprzeciwko żołnierza osiemnastoletnią dziewczynę, którą chcieli zgw🤬cić. Rozebrali ją siłą a na wszystko patrzyli jej bezradni rodzice. Dziewczyna płakała błagając o pomoc.

Bishu w końcu nie wytrzymał, wyciągnął nóż - khurki i zabił trzech bandytów, a ośmiu ranił. Samzostał zraniony w rękę, ale udało mu się uratować dziewczynę. Mężczyzna swoje bohaterskie zachowanie tłumaczy tak:
Obroniłem ją, bo pomyślałem o swojej siostrze, która mogła by być na jej miejscu.

badassoftheweek.com/shrestha.html
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2013-02-22, 20:46
poprawna nazwa noża ghurków to "khukri"
Zgłoś
MojaAdrenalina 2013-02-22, 20:56
czytałem o tym na onecie
Zgłoś
tool006 2013-02-22, 20:58 26
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
lobominator 2013-02-22, 21:02 1
bohater i czterdziestu rozbójników.
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-22, 21:05 3
W Polsce dostałby dożywocie.
Zgłoś
ghetto 2013-02-22, 21:08
Wszystko spoko, tylko co tam robi saddam husain? (drugi od prawej)
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-22, 21:12 12
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
DonLechoos 2013-02-22, 21:12
Zgłoś
tool006 2013-02-22, 21:13
W Polsce TVN by podał, że napastników było pięćdziesięciu, zabił z sześć dziesiątek, 80 ranił a reszta uciekła...
Zgłoś
slig01 2013-02-22, 21:19 2
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-22, 21:20
EvilDog napisał/a:

3 zabił, 8 ranił... a co się stało z pozostałymi 29 ?

"He still finds it hard to believe that he took on 40 armed robbers alone. “They may have feared that more of my army friends were traveling with me and fled after fighting me for around 20 minutes,” he explained."

sam się koleś zdziwił, tłumaczył to sobie tak, że napastnicy mogli pomyśleć, że tak fika, bo ma kumpli z wojska w tym pociągu. ale to chyba normalna reakcja - powyłączał największych cwaniaków, to reszta wymiękła, a na następnej stacji już była policja.
powolutku, aż do skutku
sam też dostał ładnie w ramię bo żyły i tętnice naprawiali mu przez dwa miesiące
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-22, 21:28
jo taaam. chcial ja puknac.
Zgłoś
Nagab990 2013-02-22, 21:30
Zgłoś
seta21 2013-02-22, 21:30
ale mi to material na sadistica pff
Zgłoś
konto usunięte 2013-02-22, 21:31
wydrunio napisał/a:

W Polsce dostałby dożywocie.

w Indiach dostał od swojej jednostki posrebrzany nóż khukri, nagrodę pieniężną, przyjęli go z powrotem do służby (bo w czasie tego incydentu był akurat "byłym żołnierzem"). teraz czekają go odznaczenia i awans, a od rządu dostał dożywotnią zniżkę na podróże kolejowe i lotnicze. rodzina dziewczyny też proponowała jakiś konkretny hajs, ale się nie zgłosił po odbiór jak dotąd.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem