Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
NetpedoFlix
zwierzak30 • 2020-11-19, 20:51
Może mi ktoś naświetlić o co tu k🤬a kaman?
Nie oglądam TV od lat.Wk🤬ia mnie gówno stamtąd płynące. Ale to już całkowity upadek.Jak mam to odebrać? Jako sztukę? A może Biden ma swój kanał czy jak?

Zgłoś
wertuqq 2020-11-19, 22:43 13
Takie same młode k🤬y przyczepiają sobie pioruna i podziwiają tę szmatę Lempart.
Zgłoś
Rebeliant 2020-11-19, 23:02 1
Co one takie brzydkie? Nikt k🤬a do tego nie zwali przecież. Czy to film aby pedofilom obrzydzić małe dziewczynki czy ukierunkować na małych chłopców? WTF? Było to medialne, ale to k🤬a pierwsze i jedyne sekundy tego filmu jakie zobaczyłem. Ja p🤬le, nie wiedziałem, że tłuszcza się sobie rzuciła do gardeł z powodu takiej k🤬a c🤬jni.
Zgłoś
htp 2020-11-19, 23:08 25
Mnie już nic nie dziwi.

Zgłoś
pazuzu 2020-11-19, 23:37 27
Film obejrzałem, całe halo o seksualizacje dzieci to po prostu chwyt marketingowy (dobrze czy źle grunt że mówią) film mówi o islamskiej rodzinie gdzie matka głównej bohaterki dowiaduje się że jej mąż będzie miał druga żonę i przez to matka jest załamana, dziewczyna widząc na czym polega konserwatyzm próbuje od tego uciec i chce być super cool, co oczywiście jej nie wychodzi bo udawanie dorosłej w wykonaniu jej i jej koleżanek jest żałosne a same nie mają pojęcia o seksie którym niby chcą epatować. Główna kontrowersyjna scena to jak tańczą na jakimś występie i ludzie są zarzenowani oglądając to, główna bohaterka też się orientuję że to głupie. Podsumowując film dobrze pokazuje problemy uchodźców, życia w konserwatywnym islamie i problemy dorastającej dziewczynki. Jak ktoś tam widzi pedofilie to chyba sam powinien udać się do lekarza

wertuqq napisał/a:

Takie same młode k🤬y przyczepiają sobie pioruna i podziwiają tę szmatę Lempart.

Te "k🤬y" debilu walczą m.in o Twoje prawa w Polsce żeby twoja córka, żona, siostra nie musiała rodzic potworka który umrze zaraz po porodzie albo żeby nie musiała rodzic dziecka z gw🤬tu. Jak kiedy wyjmiesz łeb z dupy Kaczyńskiego to zobaczysz że walczą o wolność bo nie chcą dyktatury w kraju ale Tobie pewnie było dobrze za komuny i tęsknisz za takimi czasami, więc c🤬j ci w dupie czerwony komuchu
Zgłoś
c................k 2020-11-19, 23:46 11
pazuzu napisał/a:

Te "k🤬y" debilu walczą m.in o Twoje prawa w Polsce żeby twoja córka, żona, siostra nie musiała rodzic potworka który umrze zaraz po porodzie albo żeby nie musiała rodzic dziecka z gw🤬tu. Jak kiedy wyjmiesz łeb z dupy Kaczyńskiego to zobaczysz że walczą o wolność bo nie chcą dyktatury w kraju ale Tobie pewnie było dobrze za komuny i tęsknisz za takimi czasami, więc c🤬j ci w dupie czerwony komuchu

Daj spokój, jego to nie dotyczy bo tylko r🤬a kolegów z ONR
Zgłoś
Dot 2020-11-19, 23:49
covidowe homofisy klikaja w internet, film ze stycznia odkrywa w listopadzie po 5 dramach na jego temat i pyta co to jest, teraz jp2 na czasie a nie gwiazdeczki
Zgłoś
repowski 2020-11-19, 23:54 6
Zgłoś
PERKUN 2020-11-20, 0:35 7
Zgłoś
Takafura 2020-11-20, 0:59 18
Po roku zrezygnowałem z netflixa - zamęczyli mnie homo propagandą. A znając nowe wytyczne dla oskarowych filmów z czasem bałem się odpalać najnowsze filmy...
Zgłoś
tatko 2020-11-20, 1:43 1
Film już dawno na kanale historycznym... Eh, się facet obudził...A
Zgłoś
PsikutaBezS 2020-11-20, 3:07 1
Stare i nudne....

Zgłoś
Vesimten 2020-11-20, 3:08
Jak mam być szczery to chyba banda pedofili i ludzi, których swedzi jak to oglądają ma jakiś problem. Ja tutaj nie widzę, żadnego erotyzmu (zaraz ktoś napisze, ze jestem pop🤬lony, ale, tak taniec wykonywany przez dojrzale kobiety z cycem i zaokrąglona pupcia może być erotyczny). Taki taniec co najwyżej może być niesmaczny badz żenujący no i raczej taki efekt ma wywoływać. Ahh to lapanie ludzi na marketing i lewacko prawackie wojny. Niech sie lepiej katozjeby, zajmą realnym problemem pedofilii w kościele <3 no chyba, ze im sie podobały te zabawy z dzieciństwa.
Zgłoś
S................n 2020-11-20, 4:28
Takafura napisał/a:

Po roku zrezygnowałem z netflixa - zamęczyli mnie homo propagandą. A znając nowe wytyczne dla oskarowych filmów z czasem bałem się odpalać najnowsze filmy...

Za to dokumentalne mają jedne z najlepszych, zwłaszcza przyrodnicze.
Zgłoś
michalk0072 2020-11-20, 5:01
Pralpunkt napisał/a:

h*ja się znacie powyżej to jest audycja dla biskupów, proboszczu i całego kleru.

Męty społeczne, które wymieniłeś preferują chłopców.

To nagranie powyżej jest tylko symbolem moralnego upadku społeczeństwa w ogóle.
Zgłoś
Kurde26 2020-11-20, 6:36
Masakra. Tu kompiel oczu może nie wystarczyć.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie