👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Artis23 napisał/a:
raistop w dupie byles gowno widziales
oj tam oj tam, opisuje to co widzialem przez 2 tygodnie wakacji. Za to nie widziałem ,chyba, ani jednego pedala;]

szkoda że nic nie rozumiem co gadają.. .ael w 3 niezła patologia że przy dzieciach nagrywaja takie cos XD

Co to za filmiki są? oglądałem 1 i 2 część i to nie są "wycinki".
Czy tylko ja nie widzę tu nic dziwnego? No ale na serio, bo dla mnie to są normalne zachowania. Po komentarzach widzę, że są mieszane uczucia. U was się tak nie robi?

Jest new kids turbo i new kids nitro ale wiekszosc wycinkow nie pochodzi z nich, 3 czesci nie ma wiec to chyba jakies jajcarskie krociaki bez zwiazku z filmami.
New Kids (to serial ) New Kids Turbo i New Kids Nitro (Filmy pełnometrażowe )

@raistpol
mieszkam w nl od 3 lat i jakos nie boje sie wyjsc takze nie rozumiem twojej wypowiedzi
ps.
te filmiki sa po niemiecku ... wtf ?
mieszkam w nl od 3 lat i jakos nie boje sie wyjsc takze nie rozumiem twojej wypowiedzi
ps.
te filmiki sa po niemiecku ... wtf ?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie