Pozytywna babeczka, kiedyś robiła niezłą muzykę, ale teraz za tą nową muzyczną kaszanę piwa nie ma.

Kiedyś to nie ona robiła muzykę, ona tylko była instrumentem, za resztę odpowiadał Skawiński. A teraz, dała znać co jej w duszy gra(/ło zawsze).
No tak, a odkąd Skawiński uwolnił się od tego pop-demona Chylińskiej to już tylko i wyłącznie gra to co mu w duszy gra - stary dobry hard rock i heavy metal!

podpis użytkownika
"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz
Hmmm a pozniej sie mowi, ze Polska jest nietolerancyjna wobec obcokrajowcow. Na sam widok zoltego mowic "ni c🤬ja" , murzynowi wp🤬lic, zwyklego niemca wyzywc od szwabow, rosjan od kacapow... w sumie, z cyganami robia porzadek. ale i tak kocham ten kraj.

dawid2403 napisał/a:
Hmmm a pozniej sie mowi, ze Polska jest nietolerancyjna wobec obcokrajowcow. Na sam widok zoltego mowic "ni c🤬ja" , murzynowi wp🤬lic, zwyklego niemca wyzywc od szwabow, rosjan od kacapow... w sumie, z cyganami robia porzadek. ale i tak kocham ten kraj.
Stary.. ja tylko za to ten kraj jeszcze lubie
bloodwar napisał/a:
No tak, a odkąd Skawiński uwolnił się od tego pop-demona Chylińskiej to już tylko i wyłącznie gra to co mu w duszy gra - stary dobry hard rock i heavy metal!
![]()
Przesłuchaj choć jeden kawałek z jego najnowszej płyty " me & my guitar"