My na Ukrainie wszyscy jesteśmy pedałami i pijakami, tak jak nasz bohater narodowy Stepan Bandera, który z rozrzewnieniem wspominał czasy, gdy był c🤬lony w pierdlu. Slava wielkiej Ukrainie, gierojom slava.
Nie kompromituj się pijaczku.

Nie kompromituj się pijaczku.
Ten w czapce to ja

podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówTen w czapce to ja
Cicho sza Jasiu bo już nie zostało Cię do zaorania.
Ten w czapce to ja
Ten z pejsami czy bez ?
Cicho sza Jasiu bo już nie zostało Cię do zaorania.
Tłumacz ruSSko-Polski znów dziś coś niedomaga

Ten z pejsami czy bez ?
Bez, tam nie ma nikogo w czapce

podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Tłumacz ruSSko-Polski znów dziś coś niedomaga
Jasiu wiem że ukry mają problem z polskim. Znajdź jakiegoś polaka na magazynie niech ci przetłumaczy.
Jasiu wiem że ukry mają problem z polskim. Znajdź jakiegoś polaka na magazynie niech ci przetłumaczy.
Polaka piszemy dużą literą, towarzyszu Onucev.
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówbaronturbina napisał/a:
Jestes homosexuellllen do tego homoalkoholikus. Jak pisałem dopij i napisz jak wytrzeźwiejesz bo się kompromitujesz ukrze.
My na Ukrainie wszyscy jesteśmy pedałami i pijakami, tak jak nasz bohater narodowy Stepan Bandera, który z rozrzewnieniem wspominał czasy, gdy był c🤬lony w pierdlu. Slava wielkiej Ukrainie, gierojom slava.
ale go pieknie wyjaśniłeś

jego włąsną bronią

jego włąsną bronią
Znowu aktywność ruskich trolli. Towarzysz jonyłojker, jakiś kogucikfiucik, dwa tygodnie temu założony, żeby p🤬lić jak to rosja jest kochana
Towarzysze, wy tam kombinujcie co z tym kurskiem zrobicie, bo was tam ukry porządnie c🤬lą. Jak się okopią, to bida będzie z wami
Buhahahahah
podpis użytkownika
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?W rosji homoseksualizm podobno jest przestępstwem - nielekko ci się tam musiało żyć, biedaczku
to zwykłe dziecko ktore nic nie widziało, pisze komentarze żeby się dowartosciowac, olej go nie dawajmy mu atencji to odejdzie do minecrafta albo innego kwejka mordo
podpis użytkownika
C🤬j w dupę temu co sprzyja dzielnicowemuto zwykłe dziecko ktore nic nie widziało, pisze komentarze żeby się dowartosciowac, olej go nie dawajmy mu atencji to odejdzie do minecrafta albo innego kwejka mordo
Nie odejdzie, jest opętany - miał tu dziesiątki multikont.
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówto zwykłe dziecko ktore nic nie widziało, pisze komentarze żeby się dowartosciowac, olej go nie dawajmy mu atencji to odejdzie do minecrafta albo innego kwejka mordo
O! odrealniony ułom z Podlasia szczeka. @Ppoolicjjaaa nie wygłupiaj się z właściwego konta. Riddick ograniczony komuchu, idź lepiej z córką pośmiać się z polskich forów, nim wyfrunie z gniazdka z jakimś Ukraińcem.
[ Dodano 2024-08-21, 21:05 ]
jego włąsną bronią
K🤬a @siriuz , @riddick1773 , @dżonyłojlker nie naj🤬o ci sie w glowie od multikonto? Takiej zmasowanej szarży sowieckich multitrolli to jeszcze tu nie było. Jak twoi sowieccy bracia przekroczą granicę Podlasia to Rurka zmięknie, dupka będzie piekła a po AGD zostanie tylko cień i kurz.
K🤬a trzy razy musiałem edytować żeby psi nick dobrze wpisać.