Oto jak rodak załatwia problemy z oszustami z zachodu:
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak to co jest z jego gadką ? Jest spryciarz i nie głupi co widać ale prosty jak cep a co za tym idzie kaleczy język. Ważne, że nie jest debilem niech już sobie mówi jak chce.
konto usunięte
2014-03-15, 7:57
konto usunięte
2014-03-15, 9:58
Bardzo podoba mi się motto na końcu
Nie lepiej sobie kupić na kartę? I po problemie, kontrolujesz wszystko...
Ja πerdole wieśniak jak nie wiem co... rozumiem gdyby mu dowalili opłaty w wysokości 100% stawki od abonamentu ale to tylko 5 zeta, w ciągu roku 450zł no niesamowita kasa, ja tyle za abonament muszę płacić co 5 miesięcy tylko na swój telefon, dodatkowych opłat jest tam może około 10zł ale to nie zmienia fakty, że oferta którą mam i tak jest dla mnie korzystna. Jeśli tak mu źle to czemu nie zainwestuje w kartę? Najtańsze rozwiązanie. Wielu moich znajomych dalej korzysta z doładowań bo nie chcą być przytłoczeni żadnymi narzuconymi opłatami. Ja chcę zobaczyć minę niemców, którzy walą bekę z typa który się kłóci o 1.3 €. Wieś jak ch*j
eMCeONe napisał/a:
Ja πerdole wieśniak jak nie wiem co... rozumiem gdyby mu dowalili opłaty w wysokości 100% stawki od abonamentu ale to tylko 5 zeta, w ciągu roku 450zł no niesamowita kasa, ja tyle za abonament muszę płacić co 5 miesięcy tylko na swój telefon, dodatkowych opłat jest tam może około 10zł ale to nie zmienia fakty, że oferta którą mam i tak jest dla mnie korzystna. Jeśli tak mu źle to czemu nie zainwestuje w kartę? Najtańsze rozwiązanie. Wielu moich znajomych dalej korzysta z doładowań bo nie chcą być przytłoczeni żadnymi narzuconymi opłatami. Ja chcę zobaczyć minę niemców, którzy walą bekę z typa który się kłóci o 1.3 €. Wieś jak ch*j
nawet powiem wiecej, koles przeczytal tylko czesc regulaminu tego nortona, 5zl to on kosztuje od tak jak ktos sobie wezmie - do umowy jest za 1,99 o tyle sie klocil.
To ja polece wam abonament w PLAYu, wziąłem na rok, pewnie wszystko tylko było granie na czekanie, darmowe przez 3 miesiące, potem 5zl co miesiąc. Ale w umowie na pierwszej stronie mialem podany kod do dezaktywacji tego gówna, od tej pory nie płace nic dodatkowego. I w sumie nigdy nie płaciłem-Polecam.
konto usunięte
2014-03-15, 14:13
"Każdego da się wyr🤬ać, ale nie każdego się opłaci". Ciekawy tekst...
konto usunięte
2014-03-15, 17:29
konto usunięte
2014-03-16, 0:32
@xts ty sie pytasz co jest nie tak z jego polszczyzną?
błędy typu se, włanczałem, skapłem
ubóstwo słownikowe, powtarzanie w koło tych samych zwrotów.
EDUKACYJNA PORAŻKA
na dodatek jest r🤬any i bedzie r🤬any dalej bo to typowy wsiurek ze wsi ktory NIC NIE ZDZIAŁA
konto usunięte
2014-03-17, 16:21