Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ruska kultura taka piękna. Ale w Polsce też takich lata sporo, w Warszawie to strach samemu po parkingu iść
Gość pewnie miał zatwardzenie i już wytrzymać nie mógł, a wy od razu, że pedał...

@Zulu-Gula
Wiedziałem że to pojeby. Nie dość że trupy kroją, to c🤬jki jeszcze ludziom po klatkach defekują.
Wiedziałem że to pojeby. Nie dość że trupy kroją, to c🤬jki jeszcze ludziom po klatkach defekują.
Anonimowyja napisał/a:
Gość se w dupę kij od szczotki na schodach wsadzał. To typowe w tamtych rejonach.
To już mógł pozamiatać
żmij napisał/a:
Jakby wetknął sobie w dupę śledzia, mógłby mówić, że jest syrenką, a tak...
A tak mówi że jest sprzątaczką
"Ja ruuuuski, ja idu da kań caaaaaa"
Mógłby jakiś informatyko/edytor/monter ten "przebój" podłożyć pod ten filmik
Mógłby jakiś informatyko/edytor/monter ten "przebój" podłożyć pod ten filmik

Musiałem to 5 razy obejrzeć, a potem powiększyć, żeby się zczaić o co chodzi