Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A macie jakieś proste, bo ta na aucie taka krzywa...
maverick8 napisał/a:
Może z przepisami drogowymi to i zgodnie, ale regułami języka polskiego średnio (spacja przed wykrzyknikiem na złość polonistce?)
typowy PLATFUS UMYSŁOWY
konto usunięte
2013-01-12, 13:30
skoro politycy mają takie pomysły i mogą sobie wprowadzać jak widać co chcą to uważam że obywatele powinni przeciwstawiać się jak tylko się da...
kontrola jakiej jesteśmy poddawani już jest przesadzona...gorzej jak za komuny
Ta niby na złość rostowskiemu, a rejestracja PO
vass
2013-01-12, 14:03
Wielką łaskę zrobił, że będzie jeździł przepisowo, łaskawca normalnie.
konto usunięte
2013-01-12, 14:03
konto usunięte
2013-01-12, 14:36
Jak na mandatach nie zarobią to ceny paliw podniosą.
CNN
2013-01-12, 15:34
Takie podejscie do przepisow drogowych swiadczy tylko o waszym poziomie drodzy uzytkownicy, stworzone byly po to zebysmy sie nie pozabijali a jak macie taka ochote to smigac na odludnione miejsca i gazu do woli ; )
konto usunięte
2013-01-12, 16:10
konto usunięte
2013-01-12, 16:17
No to jest naprawdę żałosne. Jak się miało 7-8 lat to mówiło się "na złość mamie odmrożę sobie uszy". W cywilizowanym świecie jazda zgodnie z przepisami jest miarą dojrzałości umysłowek kierowcy, w Polsce miarą niechęci do ministra. Jeśli miałoby to zwiększyć bezpieczeństwo na polskich drogach to możecie jeszcze robić na złość mnie i wszystkim, którzy stracili członka rodziny zabitego przez bezmózgich kretynów za kierownicą.
konto usunięte
2013-01-12, 18:06