Główna Poczekalnia (1) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 8:55
Nie dajesz forsy Owsiakowi?
konto usunięte • 2014-01-14, 19:34
Natknąłem się na taki oto mądry artykuł

"Trafiłem dzisiaj na artykuł mówiący o tym, że nie warto dawać Owsiakowi[...]
Wszystkim dupomądrym (prawdopodobnie potrzebującym hospitalizacji psychiatrycznej) życzę jednej odważnej decyzji. Napiszcie sobie prosty dokument o treści takiej jak poniżej:

Ja niżej podpisany Adam Samodzielny,
oświadczam i proszę o poszanowanie mojej decyzji.
W sytuacji wymagającej ratowania mojego życia, bądź jakiejkolwiek
innej sytuacji szpitalnej podczas której wykorzystywany jest sprzęt
zakupiony przez Wielką Orkiestrę Świątecznej Pomocy, proszę o zaniechanie
wszelkich działań. Nie chcę, aby moje życie było zależne od sprzętu finansowanego
w ten sposób.
Jeśli moje dziecko trafi do szpitala na badania, nie używajcie aparatów
do badania słuchu. Moje przekonania są silniejsze niż życie i zdrowie moich bliskich.
Jeśli kiedykolwiek moi dziadkowi trafią do szpitala na geriatrię,
zostawcie ich w spokoju.
Wolę, żeby poczekali na swój koniec, niż mieli szansę na życie
wspierane przez tę szatańską machinę.
Oświadczam również, że jestem w pełni poczytalny.
niżej podpisany
…………….
Styczeń 2014
############################
Nie wiem co tu można więcej powiedzieć.
Zdaję sobie sprawę, że to burdel w naszym kraju powoduje, że szpitale są
słabo wyposażone. Nie chcesz, nie dawaj tej złotówki do puszki. Nie bądź biedniejszy.Kup sobie za to bułkę. Bądź zwycięzcą. Narzekaj, że instytucja potrzebuje pieniędzy na działanie."

żródło: tatawpracy.pl
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2014-01-15, 0:56 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Peciak 2014-01-15, 1:02 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Imper3838 2014-01-15, 1:02 1
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-15, 1:07 1
Zgłoś
korinogaro 2014-01-15, 1:14
Wszystko spoko, tylko samorządy z mojej kasy (jako obywatela) zorganizowały dla niego całą tę obstawę policji, straży itd. Z tego też powodu dałem kasę na Owsiaka nawet jeśli nie chciałem.
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-15, 1:31
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-15, 1:45
korinogaro napisał/a:

Wszystko spoko, tylko samorządy z mojej kasy (jako obywatela) zorganizowały dla niego całą tę obstawę policji, straży itd. Z tego też powodu dałem kasę na Owsiaka nawet jeśli nie chciałem.

to w sumie, jedyna impreza w twojej wiosce raz do roku, złodziejstwo
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-15, 1:53
Owsikowa fundacja zebrala kilkanascie milionow, i juz krzyk ze kilka mln moglo sie ulotnic... A tymczasem na wskutek rzadowych machlojek, jednego dnia skarb panstwa stracil kilkadziesiat mln... Jednak wladza potrzebuje kozla ofiarnego... Owsika, ktory musi zbierac baty od spoleczenstwa, tylko po to by odwrocic uwage gawiedzi od wiekszych problemow.
Zgłoś
korinogaro 2014-01-15, 2:15
@xts, a żebyś wiedział że Szczecin to wioska.
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-15, 2:52 1
Zgłoś
F1le 2014-01-15, 6:06
Zgłoś
romozomo 2014-01-15, 6:52
Ludzki mózg jest nieodgadniony.
Zgłoś
donRafael 2014-01-15, 9:03
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-15, 9:05
Analogicznie jeśli ktoś uchyla się od płacenia podatków, lub po prostu jest po prawej stronie:

Ja niżej podpisany Adam Samodzielny,
oświadczam i proszę o poszanowanie mojej decyzji.
W sytuacji kiedy wyjdę z mojej posesji na państwową ulicę lub w innej sytuacji, w której będę próbował skorzystać z dobra wspólnego, proszę o zastrzelenie mnie i wrzucenie z powrotem na moje pole cebuli. Nie chcę, aby moje działania były wspomagana przez nasze kochane totalitarne państwo. Nie życzę sobie również, aby Rzeczpospolita Polska ścigała przestępców, którzy dopuścili się jakichkolwiek przewinień wobec mnie oraz osób ze mną powiązanych tj. mojej rodziny, moich przyjaciół, moich znajomych, moich rodaków.
Oświadczam również, że jestem w pełni poczytalny.
niżej podpisany
…………….
Styczeń 2014
Zgłoś
Radoslaf 2014-01-15, 9:55
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem