Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2013-12-21, 21:17
NOP- Niby odważni pseudopatrioci. hejt za 3, 2 1....
a jak ktoś nie dowierza, to Wam coś powiem. Uczę się na instruktora uzależnień i w związku z tym miałam dzisiaj praktyki w więzieniu we Wronkach (dość ciężki zakład karny, drugi po Rawiczu w Wlkp), mniejsza. Zajechaliśmy tam wcześniej z Poznania i musieliśmy poczekać. W poczekalni pełno ludzi, bo w ten dzień od rana były widzenia z osadzonymi. O dziwo, 1/3 to cyganie z swoimi małymi brudnymi bachorami. Na spotkaniu z osadzonymi o długich wyrokach nie było żadnego brudasa.
Freedomik napisał/a:
Ta... Bo najbardziej Polskę okradają cyganie. Panie, kwoty sięgają miliardów
Czemu zawsze narodowcy szukają sobie wrogów, którzy są słabi i nic nieznaczący? Nie mówię, że brudasy są ok, ale są ważniejsze problemy (jak to często powtarzają prawicowcy, gdy piśnie się słowo o kochanym kościółku).
Chałwa Wielkiej Polsce!
Wypad z Sadola cyganie!
konto usunięte
2013-12-21, 21:43
Co się stało z sadolem? GWno wam móżgi wyprało, czy atak lewackiej piątej kolumny?
Lewacki ból brudnej dupy prosto z Antify: mode ON.
miałem okazję pojeździć po Zabrzu w cygańskich osiedlach i muszę przyznać że śmierdzi aż pod granicę z Rudą Śląską
podpis użytkownika
Around blacks never relax.
Wielkie brawa i Wielkie piwo!!!
konto usunięte
2013-12-21, 22:52
konto usunięte
2013-12-21, 23:11
Jasne że tak!!!! Przecież policja to też ludzie i Polacy. Cyganów tam nie ma wiec nie ma sie o co obawiać! Działać! MNIE sie podoba! Brawo!!! Won Cygany!!!
Ufff, dobrze że mamy tych dzielnych narodowców, można spać spokojnie.
konto usunięte
2013-12-24, 20:55