Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 18 minut temu
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2012-05-18, 16:34
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-05-18, 17:27 1
Ja powiem tak. Jak ktoś nie zna osoby, która popala grama dziennie to nie ma się co wypowiadać na temat szkodliwości. Ja znam takich 3-ech w tym dwóch się przestraszyło skutków i rzucili to w p🤬du.
Zgłoś
konto usunięte 2012-05-18, 17:45
Dobra już sobie przypomniałem nuta ta jak coś to "The Game - Put You On The Game"
Zgłoś
kurczak94 2012-05-18, 18:26 1
Niektórzy chyba mają już naprawdę mózg przećpany skoro twierdzą, że ten filmik zrobili debile. Sami są debilami jak nie umieją załapać sarkazmu i ironii jakie kipią w tym klipie.

A poza tym, jak ktoś chce niech jara. Tylko niech nie wsadzają za kratki za 3 godziny luzu. Jeżeli ktoś będzie jarać jak smok, to może mieć większe skłonności do popadania w skrajne stany psychiczne, kłopoty z pamięcią, koncentracją itd. Wiem coś o tym, nie pytajcie skąd. Tylko że te skutki pojawią się nie po roku, 2 czy 3, ale po 5 czy 10.

Ale jeżeli chcę w jakiś piękny weekend pojechać ze znajomymi wypocząć na łonie natury i skosztować zielska, to nie widzę w tym nic złego.
Zgłoś
lukas54 2012-05-18, 18:41
IDE ZAPALIC , mieszkam w holandii. nie chce mi sie rozpisywac na temat debili i idiotow, te pokolenie radia ma ryja wkoncu zdechnie.
Zgłoś
konto usunięte 2012-05-18, 20:10 4
Zgłoś
konto usunięte 2012-05-18, 20:10
makabrax napisał/a:

Obrazek

brońcie nas przed marichuaniną!

pokrzywa?
Zgłoś
piołun 2012-05-18, 20:21
Zainteresowała mnie obecność marihuany w kulturze słowiańskiej. Dysponuje ktoś jakimiś potwierdzeniami ? Proszę o kontakt na priv
Zgłoś
konto usunięte 2012-05-18, 20:52 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-05-18, 21:34
decode21 napisał/a:

Debile zrobili filmik dla debili.

a wiec napisałes ze jestes debilem skoro wiesz co to za filmik i go oglądałes - napisał debil dla debili ze film zrobili debile dla debili
Zgłoś
konto usunięte 2012-05-20, 11:32
Carol napisał/a:

Ja powiem tak. Jak ktoś nie zna osoby, która popala grama dziennie to nie ma się co wypowiadać na temat szkodliwości. Ja znam takich 3-ech w tym dwóch się przestraszyło skutków i rzucili to w p🤬du.

Jakbyś piła połówkę dziennie to też byś się skutków przestraszyła Gram dziennie to jest całkiem dużo, zastanawiam się czy taki człowiek w ogóle może funkcjonować normalnie.

Ja w sumie jestem za depenalizacją (bo legalizacja w Polsce nie jest możliwa ) tylko ze względu na to, żeby nie psuli ludziom życia przez jakieś chore prawo.
Jak już ktoś zauważył : jak ktoś pali to i tak kupi/zasadzi bo to jest dość powszechne i łatwo dostępne. Ja sam od czasu do czasu paliłem ale jakoś mi to nie podchodzi niesamowicie.
Zgłoś
konto usunięte 2012-05-21, 6:13
Zgłoś
konto usunięte 2012-05-21, 16:21
czy twórca filmiku wie co to jest wyrównanie poziomu dB?
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem