Fajne nie? Ale ciebie mały na to nie stać więc sp🤬alaj!
Małe dzieci których nie stać na słodycze (rzecz oczywista ale napisałem żeby łatwiej się szukało)
ciężkie życie studenta...
podpis użytkownika
zabić mnie mogą tylko raz...
k🤬a...rozj🤬eś mi dzień... ;s
t................o
2010-07-07, 15:54
za ten tytuł powinni ci jaja obciąć, psie
P................j
2010-07-07, 16:12
Na miejscu tego fotografa po zrobieniu tych zdjęć kupił bym temu dzieciakowi tego lizaka. Śmiać to się mogę na tym portalu z ludzkiej głupoty i debilizmu, ale nie ze sk🤬ysyńskiego pecha w życiu.
skąd wiesz, moze to zrobił? zajebiście mi smutno kiedy na to patrze... szkoda, że nie wszyscy są równi
podpis użytkownika
"salvation lies within"
eeeejjj a gdzie się podziało, że to zj🤬y chino czy żółtek? Sadyści co się z Wami dzieje, nie poznaję Was, znowu za dużo chloru do wody dodały wodociągi?
@up
K🤬a, wrzucili prawdziwie sadystyczne fotki pośród politycznego czy innego gówna to zawsze mimo to znajdzie sie ktoś kto znajdzie jakieś ale. Jeśli móisz o komentach to mnie też sie smutno robi jak patrze na oczy tego dzieciaka.. Ale opis sadystyczny i taki miał być
Piwo za temat i za fotkę bimbera w komentach xD
P................j
2010-07-07, 16:58
@ Jedynie z piwem za Bimbera się zgodzę - ktoś zna autora tego arcydzieła? : >
Pierwszy raz od kąt jestem na tym portalu coś na prawdę mną poruszyło. Piwo dla autora
D................2
2010-07-07, 17:04
prozal - ( patrzac po tym co piszesz... ) jesli ty bedziesz glodowal i ktos cie zobaczy z mina jak bys wj🤬 worek gowna, podejdzie do ciebie i beknie zebys powachal co takiego wykwintnego jadl ... To bedzie sadyzm. Te zdjecia to... wszystko wina busha.
d................4
2010-07-07, 17:07
to tak jak nas nie stać na BMW
a co do mordowania za słodycze to zdjęcie nr 4 ;D o czym myśli
r................l
2010-07-07, 17:58
Jakiego koloru nie są ... ale zawsze dzieci mi szkoda, po prostu mięli tego c🤬jowego pecha urodzić się nie w tym miejscu gdzie trzeba.
sadzac po niektorych komentach to niedlugo bedzie romantic a nie sadistic...
Kovi napisał/a:
W gruncie rzeczy, to kurewsko smutne. Szkoda malego.
W gruncie rzeczy, to mógł być przebrany smok! Albo gorzej...
j................5
2010-07-07, 19:16