Sam skaczę na spadochronie i każdemu polecam

Sound of Guns - Sometimes, Alcatraz (Tagi nic nie dały, było lecz w urywkach/gifach)
podpis użytkownika
Przytulanie się jest jak publiczne posuwanie się w ciuchach.podpis użytkownika
Jeśli nie boli, to źle to robisz.
Ależ ja przez całe życie głupi byłem. do tej pory myślałem, że skacze się ZE SPADOCHRONEM.
Wiesz... Jak Ci się główny nie otworzy, to się ratujesz zapasowym w innym wypadku widzimy się na hardzie
![]()
Kurs 1100 (jeśli dochodzą badania to +/- 300/400zł), u mnie w Masłowie w cenie kursu są 3 skoki, potem w zależnosci czy należysz do klubu (u mnie AKi) płacisz składki itd to jak sporo skaczesz to masz dobre zniżki. Za jeden skok potem wychodzi coś koło 80/100 zł z 1200m, za skok z 3500m to cena 130/140(Każda strefa ma swój cennik). Sprzęt... hehe... spadochron
z urządzeniem ADD(czyli ze Ci się sam spadochron otwiera na pewnej wysokości np.: gdybyś zasłabł) to cena rzędu "dobrego" samochdou czyli około 30 000złTo czy p🤬lniesz czy nie, to zależy od Ciebie to jest tylko sprzęt,
a produceńci sprzętu nie dają gwarancji na to, że spadochron Ci się w ogóle otworzy(czyt. nie ponosi odpowiedzialności za to że się zabijesz jak się nie otworzy), ryzyk-fizyk, mnie mówili, że mam na lotnisku wylądować i sp🤬alać z pasa startowego.
podpis użytkownika
Przytulanie się jest jak publiczne posuwanie się w ciuchach.