Za dawnych czasów, w latach '90, kiedy do wojska brali chłopców, żeby zrobić z nich mężczyzn, był ze mną w kompanii typek, który reagował podobnie. Wystarczyło przy obiedzie na stołówce powiedzieć "gówno", "sranie" albo cokolwiek w podobnym klimacie i gość nie skończył obiadu.
Tu mamy podobnego "delikatesa". Nie znam, ale lubię chłopa
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
na kopalni pod prysznicem jeden drugiemu myje plecy
taką brać
Jak by ją obrzygał już by więcej go tak nie podkręcała
konto usunięte
2019-04-07, 3:14
25 lat temu powąchałem brudną p🤬dę i do dzisiaj czuję ten smród
Taki na ulicy jak gowno zobaczy to rzyga całą drogę do domu.
nie jest k🤬a wcale smieszne jak tak dalej bedzie robila chlop pojdzie do piachu zylaki przewodu pokarmowego
Nie obchodziły mnie smrody do momentu jak dowiedziałem się, że zapach to drobinki płynu. Jak czujecie kupę, to dosłownie wdychacie czyjś płyn z gówna!! Dlatego człowiek czuje jeszcze zapach jak go już nie ma, bo drobinki siedzą w nosie, a szczególnie wchłaniają je włosy w kulfonie(niedawno nauczyłem się tego słowa

)
Miałem nadzieję, że zarzyga jej kuchnię. Zawiodłem się.
Nie wyglada jak by z tego powodu chodzil glodny. Spaslak cholerny
Wyobraźcie sobie taką sytuacje ale wyobraźcie sobie, idziecie na cmentarz, wykopujecie trupa co go zakopali cztery dni wcześniej a półtora tygodnia już nie żyje bez żadnych patologicznych i koronerskich zabiegów, tak jak umarł tak go zakopują ale wiecie, nie jakaś laska czy młody, stary dziad i do tego gruby, no więc odkopujesz trupa co już śmierdzi, liżesz go, rozcinasz mu brzuch i bierzesz jelito cienkie, przecinasz je i wsadzasz sobie je do mordy i wsysasz zawartość manewrując językiem.
Smacznego obiadku Sadole.
krasnal_hałabała napisał/a:
Wyobraźcie sobie taką sytuacje ale wyobraźcie sobie, idziecie na cmentarz, wykopujecie trupa co go zakopali cztery dni wcześniej a półtora tygodnia już nie żyje bez żadnych patologicznych i koronerskich zabiegów, tak jak umarł tak go zakopują ale wiecie, nie jakaś laska czy młody, stary dziad i do tego gruby, no więc odkopujesz trupa co już śmierdzi, liżesz go, rozcinasz mu brzuch i bierzesz jelito cienkie, przecinasz je i wsadzasz sobie je do mordy i wsysasz zawartość manewrując językiem.
Smacznego obiadku Sadole.
o c🤬j ale ty jestes twardy, zaimponowales mnie w tej chwili
konto usunięte
2019-04-07, 15:21
Mam to samo,nie jest to przyjemne tak sie meczyc kilka razy dziennie,jedyny plus to trening miesni brzucha;)
Ja się NIEMAL zrzygałem jak podniosłem laminat z podłogi gdzie się wilgoć zbierała...
Taki smród kiszonego grzyba kilkuletniego... Powiem mam że zapach udrażnianej kanalizacji jest przy tym nijaki.
Wam to wszystko śmierdzi, a takiemu cyganowi, czarnemu lub c🤬kowi nic nie śmierdzi.
Znam takiego polskiego xD -