📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
37 minut temu
agnoxx napisał/a:
jak dla mnie to respekt dla Niego ale szkoda ze nie wszyscy tacy sa
Jesteś pewny, że to właściwe miejsce na tego typu wrzutki? Zaraz przeczytasz, że zamiast kupować mu buty powinien go podpalić...
torro napisał/a:
Jesteś pewny, że to właściwe miejsce na tego typu wrzutki? Zaraz przeczytasz, że zamiast kupować mu buty powinien go podpalić...
bo powinien
Staliśmy się tak bezludzcy, że zachwycamy się czynami, które powinny być czymś normalnym.
Smutny jest ten nasz świat.
Smutny jest ten nasz świat.
Wystawiono 61 piw(a):
polak by tego nie zrobil i murzyn dalej bylby w ciemnej dupie
polak by tego nie zrobil i murzyn dalej bylby w ciemnej dupie
Ten policjant mówił wcześniej temu bezdomnemu, żeby sobie stąd poszedł, bo zawadza, a on mu na to, ze nie może iść, bo nie ma butów. No to ten policjant poszedł i kupił mu buty, żeby nie miał wymówki...
Patrzcie, humanista się znalazł od siedmiu boleści, oj moje zajady... Plujący jadem to ty jesteś i jak zwykle oskarżasz o to wszystkich dokoła...
P.S. Nie znam żadnej modki.Nabiłeś sobie łeb jakimiś bzdurami i powtarzasz je w nieskończoność. Nie przyszło ci do głowy, że moderatorzy czytają wszystkie wpisy i reagują wg własnego uznania? Pewnie nie, ty wolisz swoje teorie spiskowe...Dobrze, że ci mgły nie rozpyliłem, albo trotylu...
Jakbyś zachował odrobinę elementarnej kultury w swoich wpisach to byś warna nie dostał.
P.S. Nie znam żadnej modki.Nabiłeś sobie łeb jakimiś bzdurami i powtarzasz je w nieskończoność. Nie przyszło ci do głowy, że moderatorzy czytają wszystkie wpisy i reagują wg własnego uznania? Pewnie nie, ty wolisz swoje teorie spiskowe...Dobrze, że ci mgły nie rozpyliłem, albo trotylu...
Jakbyś zachował odrobinę elementarnej kultury w swoich wpisach to byś warna nie dostał.
torro napisał/a:
Patrzcie, humanista się znalazł od siedmiu boleści, oj moje zajady... Plujący jadem to ty jesteś i jak zwykle oskarżasz o to wszystkich dokoła...
I jak zwykle biedny Torro, wszyscy są winni tylko nie on a wystarczy tylko posta przeczytać wyżej...
jak dla mnie dobry piers,szacun dla niego ciekawe ilu z was mialo by taki gest
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie