gorzej, jak któregoś dnia okaże się, że to jednak te krwiopijce nietoperze i wciągną całą mamuśkę

a weź sp🤬alaj, to jest sadistic a nie kwejk no ja k🤬a ile razy jeszcze trzeba to napisać ? jakby im łby powykręcali to spoko no ale c🤬j mnie strzela jak widzę takie udawane "słodkosci" i autor zgarnia więcej piw niż ktoś inny który wstawia np brudasa któremu pół mordy up🤬liło i gdzie tu równość modki ? dajecie warny za przekleństwa i piwa za takie gówno, ale chyba się zapominacie że to jest sadol.
Nie kotki, nie pieski, a nietoperze
. Ale SwEeEtAs$SnNeE :*:*:*:*:* O_0

podpis użytkownika
"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf Hitler

W Polsce też mamy sporo toperzy
powiem więcej - mamy największe siedlisko zimowe toperzy w Jewropie jakies 20-30 km od chrystka świebodzińskiego

R🤬albym
podpis użytkownika
facebook.com/odlewadoprawa/?fref=ts
CyganBezGruzu napisał/a:
a weź sp🤬alaj, to jest sadistic a nie kwejk no ja k🤬a ile razy jeszcze trzeba to napisać ? jakby im łby powykręcali to spoko no ale c🤬j mnie strzela jak widzę takie udawane "słodkosci" i autor zgarnia więcej piw niż ktoś inny który wstawia np brudasa któremu pół mordy up🤬liło i gdzie tu równość modki ? dajecie warny za przekleństwa i piwa za takie gówno, ale chyba się zapominacie że to jest sadol.
Nie zesraj się.

Sadistic <3 to jes tto <3 słodkie zwierzaczki, słodka muzyczka <3 ;_;