Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Premiera spraw wewnetrznych Francji cytuje: "Nasi obywatele sa zaniepokojeni wolnoscią sadów w Polsce" Cała hipokryzja zabojadów.
Daj źródło, bo nie mogę nic takiego znaleźć.

Tak się mówi w dyplomacji.
"Wtrącanie się" Trumpa we Francuską politykę to po prostu jego komentarz na Twiterze, w którym
skrytykował Porozumienie Paryskie a pretekstem do krytyki były zamieszki w Paryżu.
W odpowiedzi francuski minister spraw zagranicznych napisał, że Francja nie bierze udziału w
debatach amerykańskich polityków.
link
Francja nie jest stanem Ameryki Północnej a USA nie są krajem członkowskim UE.
Różnica zasadnicza. W sprawie praworządności w Polsce został uruchomiony słynny już art. 7.
Ponadto Trybunał Sprawiedliwości Unii Europejskiej zawiesił obowiązywanie przepisów polskiej ustawy o SN.
A więc to nie minister spraw zagranicznych Francji zmusiła Polskę do zawieszenia działania ustawy o SN.
Wiek emerytalny sędziów polskiego SN to bardzo ważna sprawa, bo pod pretekstem troski o zdrowie naszych
schorowanych i starych sędziów pozwala na ordynarne obsadzenie Sądu Najwyższego, KRS ludźmi którzy
będą orzekać zgodnie z oczekiwaniami partii

Różnica zasadnicza. W sprawie praworządności w Polsce został uruchomiony słynny już art. 7.
Ponadto Trybunał Sprawiedliwości Unii Europejskiej zawiesił obowiązywanie przepisów polskiej ustawy o SN.
A więc to nie minister spraw zagranicznych Francji zmusiła Polskę do zawieszenia działania ustawy o SN.
Wiek emerytalny sędziów polskiego SN to bardzo ważna sprawa, bo pod pretekstem troski o zdrowie naszych
schorowanych i starych sędziów pozwala na ordynarne obsadzenie Sądu Najwyższego, KRS ludźmi którzy
będą orzekać zgodnie z oczekiwaniami partii
Ja to wszystko rozumiem, tylko ze jak we Francji gina ludzie na ulicach, łamana jest wolność innych ludzi to UE nad tym nie dyskutuje. Chowa głowe w piasek bo we Francji rzadzi "ich" człowiek. Chodzi tylko o to. Tak jak pisałem jakby u nas jakiś KOD-chodan dostał w morde z kulki to była by awantura na cała europę.
Dokładnie to samo co na tym filmie policja robiła w trakcie protestów na Krakowskim Przedmieściu.
Tylko że lemingu ten filmik to jedno z łagosniejszych zachowań francuskiej policji. Tam zgineło kilku ludzi, strzela sie do nich z gumowych kul, w ruch poszły armatki wodne i gaz i to nie w spraju tylko w granatach które urywaja kończyny. A leming płacze że go kieszonkowiec obrabował z 500+, które jako ochłap rzucił mu PiS.

Macie przecież filmy fantastyczne.
Wolność. Po co wam wolność?
Czasem zezwolenie demonstracji ulicznych.
Z każdej wystawy dobrobyt tryska.
Macie przecież chleb i igrzyska.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie