Gówniana sprawa z tobą
Dobra nie było tematu. Szkoda czasu. 3maj sie
podpis użytkownika
Chcesz sprawiedliwości, wynajmij wiedźminaDobra nie było tematu. Szkoda czasu. 3maj sie
Pozdrów matkę
Pozdrów matkę
Pozdrowiłem. Naszykowała już 2 złote to nie musisz już do innych drzwi walic tylko od razu do niej idz. A ja od siebie dodam worek zgniecionych puszek po coli, ponad 5 kilo. Będziesz miał za co się bawic;) I widzisz, jednaj ściągnąłeś mnie do swojego poziomu, dobry jestes:) A tak na poważnie to fajny z ciebie chłopak tylko ludzie c🤬je ze cie jeszcze nie zabili

podpis użytkownika
Chcesz sprawiedliwości, wynajmij wiedźminaPozdrowiłem. Naszykowała już 2 złote to nie musisz już do innych drzwi walic tylko od razu do niej idz. A ja od siebie dodam worek zgniecionych puszek po coli, ponad 5 kilo. Będziesz miał za co się bawic;) I widzisz, jednaj ściągnąłeś mnie do swojego poziomu, dobry jestes:) A tak na poważnie to fajny z ciebie chłopak tylko ludzie c🤬je ze cie jeszcze nie zabili
Wpadnę żeby mi skórą poruszała i wezmę odbiorę 2 zł
[ Dodano 2025-04-25, 18:33 ]
Pozdrowiłem. Naszykowała już 2 złote to nie musisz już do innych drzwi walic tylko od razu do niej idz. A ja od siebie dodam worek zgniecionych puszek po coli, ponad 5 kilo. Będziesz miał za co się bawic;) I widzisz, jednaj ściągnąłeś mnie do swojego poziomu, dobry jestes:) A tak na poważnie to fajny z ciebie chłopak tylko ludzie c🤬je ze cie jeszcze nie zabili
Tyle kosztuję jej usługa 2 zł c🤬jowa masz matkę
Wpadnę żeby mi skórą poruszała i wezmę odbiorę 2 zł
Tyle kosztuję jej usługa 2 zł c🤬jowa masz matkę
Ble ble ble. Przychodź po piniondze i nie p🤬l. Jak będziesz grzeczny to ci kozela ciemnego dorzucę.
podpis użytkownika
Chcesz sprawiedliwości, wynajmij wiedźminakupcie se premium pajace
Jesteś tu k🤬a dwa lata😃 co ty k🤬a wiesz o sadolu?
to juz dwa lata super a od 10 robię przy trupachJesteś tu k🤬a dwa lata😃 co ty k🤬a wiesz o sadolu?
to juz dwa lata super a od 10 robię przy trupach
To zostań przy trupach:) bo tu się nie nadajesz.
Ble ble ble. Przychodź po piniondze i nie p🤬l. Jak będziesz grzeczny to ci kozela ciemnego dorzucę.
Sam chlej c🤬jowe piwo
Sam chlej c🤬jowe piwo
Nie pije wogole:) Widać że argumenty się kończą? Remis czy wygrałem?
podpis użytkownika
Chcesz sprawiedliwości, wynajmij wiedźminaNie pije wogole:) Widać że argumenty się kończą? Remis czy wygrałem?
Nie pija tylko cioty i alkoholicy anonimowi
Nie pija tylko cioty i alkoholicy anonimowi
Niech Ci będzie. Pewnie ci koledzy z klasy tak powiedzieli i teraz rozpowiadasz myśląc że będziesz fajny. Nie Nie będziesz. Nie pije i jestem z tego dumny. A ciota najwyraźniej cie zrobiła bo wychować Nie umiała.
podpis użytkownika
Chcesz sprawiedliwości, wynajmij wiedźminaNiech Ci będzie. Pewnie ci koledzy z klasy tak powiedzieli i teraz rozpowiadasz myśląc że będziesz fajny. Nie Nie będziesz. Nie pije i jestem z tego dumny. A ciota najwyraźniej cie zrobiła bo wychować Nie umiała.
Za to twoja matka rusza skórą facetom za 2 zeta