To jest Canada...dam sobie za to ręke uciąć. C🤬j tam najwyzej ją strace
@timmy
Poza tym Australijczycy mają dziwny akcent, taki mało "anhgielski"
Poza tym Australijczycy mają dziwny akcent, taki mało "anhgielski"

typ się stawia to jeszcze spałować go. Miał położyć się na ziemi to kombinował , kombinował? to po mordzie , proste.

hemik01 napisał/a:
Jestem zwolennikiem takich akcji. I jak zawsze napiszę to co zawsze rzecz oczywista :
Tam się nie p🤬lą, u nas tak powinno być![]()
Czasem jest.
Mój kolega był na przesłuchaniu, znaleźli mu połówkę topy. Pytali skąd ma, kogo zna kto rozprowadza, handluje, pali- no ale nie chciał powiedzieć.
Dostał taki wp🤬l, że nie mógł siedzieć na dupie- dosłownie tak go pałami po dupie sprali.
Poza tym po udach, żebrach, plecach.
Co innego, jak ktoś bez kitu stawia opór,czy bić się chce z policjantem.
I to nie jedyna sytuacja.
Żeby nie było, nie jestem jakimś JP fanem

P🤬lę Świat, jestem aspołeczny

Ja wale, facet chyba filmów nie ogląda, policjant mu gada 'na ziemie' a ten siadł na dupsku
.

marcin9002 napisał/a:
Za darmo pewnie nie dostali. Koleś który leżał i nie chciał dać rąk do tyłu sam się o to prosił.
Byłeś tam i widziałeś, że za darmo nie dostał?
Nie? To nie p🤬l.
coś mi mówi że te filmiki na hardzie z małymi siurdalami są dziełem tego żółtego kurczaka z ulicy sezamkowej
i dzieki za brak ripleja - prawie jak oldschool :]
i dzieki za brak ripleja - prawie jak oldschool :]
Cytat:
Byłeś tam i widziałeś, że za darmo nie dostał?
Nie? To nie p🤬l.
Johnny widzial.
No przykoksil rowno. Chociaz chyba troche przegiol, bo niewiadomo czemu ich tak masakruje, ale jesli u nas by tacy byli, to byly by tylko dwa typy osob: tacy ktorzy od razu sie uspokajaja jak widza takiego na horyzoncie i tacy, na widok ktorych takowi sie uspokajaja

jeba*c takich lamusów! brawo dla policjanta! Gdyby nie był niczemu winny to by tak potraktowany nie został!

hemik01 napisał/a:
Jestem zwolennikiem takich akcji. I jak zawsze napiszę to co zawsze rzecz oczywista :
Tam się nie p🤬lą, u nas tak powinno być![]()
powiedzial syn starego ZOMOwca !!