Kolega chyba nigdy nie miał styczności z zakładaniem firmy, a wiedza o tym na jakich zasadach te dofinansowania są przyznawane chyba pojechała na wakacje, o ile w ogóle była![]()
od prawie 2 lat prowadzę, zatrudniam 6 pracowników, dostałem dofinansowanie z inkubatora

od prawie 2 lat prowadzę, zatrudniam 6 pracowników, dostałem dofinansowanie z inkubatora
I tylko na tyle jesteś mi w stanie odpowiedzieć? Współczuję pracownikom zmarnowanych przyszłych lat(lub tygodni) z takim doinformowanym szefem, zakładając, że to prawda.
Więc mogę już wyjść, miło się masakrowało, pa

btw. serio ciężko jest mi uwierzyć, że z taką wiedzą o UE i argumentami(które rozj🤬em) jesteś w stanie prowadzić coś więcej niż auto, o firmie pomyślałbym na końcu

Nigdzie sobie nie zaprzeczam. Grekom pomogli, a nas standardowo jeszcze dobiją. A jeśli chodzi o to Twoje dofinansowanie to dobry rząd i bez UE byłby w stanie to ogarnąć. Za darmo tego też nie dostałeś i nawet nie wiesz kiedy i jak ale będzie trzeba to zwrócić (nawet jak nie Ty to ktoś inny

btw. serio ciężko jest mi uwierzyć, że z taką wiedzą o UE i argumentami(które rozj🤬em) jesteś w stanie prowadzić coś więcej niż auto, o firmie pomyślałbym na końcu
![]()
to żeś się k🤬a zdziwił, nie?

to żeś się k🤬a zdziwił, nie?a ty co, na 1/8 etatu?
Czemu miałbym się zdziwić? Wpierw musiałbym Ci uwierzyć

Pewnie zaraz powiesz żeby nie wyjść na kompletnego debila, że udajesz trolla który prowokuje mnie do marnowania czasu na dyskusję z byle kim, ale musisz wiedzieć, że takie wymówki już dawno wyszły z użycia i kretyn to kretyn, a nie troll. Milczenie uznam za zakończoną "dyskusję", kolejny c🤬jowy komentarz też, więc się postaraj albo sp🤬alaj(nawet rym siadł, pewnie to nierzadkie zjawisko kiedy ktoś z Tobą rozmawia używając podobnych słów)
Czemu miałbym się zdziwić? Wpierw musiałbym Ci uwierzyć![]()
mam szczerze wyj🤬e czy mi wierzysz czy nie.

mam szczerze wyj🤬e czy mi wierzysz czy nie.mam również szczerze wyj🤬e na wchodzenie z tobą w dyskusje. wyraziłem swoje zdanie
Gdybyś miał wyj🤬e to byś po prostu zamknął dupę, a nie pokazywał mi jak to bardzo masz wyj🤬e. Nie wyraziłeś tylko swojego zdania, zacząłeś dyskusję podając c🤬jowe argumenty, a gdy ktoś zaburzył Twój c🤬jowy światopogląd wpadłeś w panikę i nie masz pomysłu jak z tego wybrnąć

Ale dobra, widzę, że ta dyskusja Cię przerasta i jak trafiasz na godnego przeciwnika to po prostu sp🤬alasz z podkulonym ogonem. Idź do innych tematów i miej nadzieję, że znowu na siebie nie trafimy, bo zaczną Cię boleć nogi od wiecznego uciekania

Gdybyś miał wyj🤬e to byś po prostu zamknął dupę, a nie pokazywał mi jak to bardzo masz wyj🤬e. Nie wyraziłeś tylko swojego zdania, zacząłeś dyskusję podając c🤬jowe argumenty, a gdy ktoś zaburzył Twój c🤬jowy światopogląd wpadłeś w panikę i nie masz pomysłu jak z tego wybrnąć![]()
Ale dobra, widzę, że ta dyskusja Cię przerasta i jak trafiasz na godnego przeciwnika to po prostu sp🤬alasz z podkulonym ogonem. Idź do innych tematów i miej nadzieję, że znowu na siebie nie trafimy, bo zaczną Cię boleć nogi od wiecznego uciekania![]()
![]()
jeszcze mi humor poprawiłeś

a światopoglądu mi nikt nie zburzył bo nie obchodzą mnie randomowi ludzie w necie, którzy w dodatku nie mają nic konstruktywnego do powiedzenia

jeszcze mi humor poprawiłeśty to dopiero musisz mieć kompleksy że taki ból dupy złapałeś
pozdrawiam i życzę żebyś kiedyś wyszedł z tego k🤬idołka w swoim umyśle i zaczął żyć, bo na wyszukiwaniu spisków i "j🤬iu unii" to ty na rodzinę nie zarobisz.
a światopoglądu mi nikt nie zburzył bo nie obchodzą mnie randomowi ludzie w necie, którzy w dodatku nie mają nic konstruktywnego do powiedzeniaprzeciwnikiem jesteś dla mnie żadnym
W którym momencie wyłapałeś moje kompleksy lub ból dupy? Póki co to Ty od 4 postów nie jesteś w stanie mi odpowiedzieć na k🤬a jeden

Nie wyszukuję żadnych spisków, wprawdzie mówiąc jesteś jedyną osobą z którą próbowałem dyskutować na ten temat(jeśli chodzi o internet), mam ciekawsze zajęcia. Wchodzę na ten temat tylko po to żeby zobaczyć czy czymś mnie zaskoczysz, że może w końcu odpowiesz mi na kontrargumenty, a tymczasem w moich wypowiedziach widzisz, że:
mam kompleksy, ból dupy, szukam spisków, pracuję na 1/8 etatu

Nie wiem skąd te wnioski, ale nie chcę wiedzieć chociaż podejrzewam, że jesteś uczniem BongMan'a.
Jestem już pewny, że od Ciebie nic ciekawego nie wyciągnę(4 Twoje posty o niczym), nawet humoru. To przestaje być zabawne, a robi się żałośnie niesmaczne.
Teraz już na poważnie, napiszesz coś ciekawego albo sp🤬alaj, bo już mi szkoda czasu żeby odpisywać na te bezwartościowe komentarze i tak odpisałem już na za dużo, aż się sam sobie dziwię