👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Faith955 napisał/a:
Kolega chyba nigdy nie miał styczności z zakładaniem firmy, a wiedza o tym na jakich zasadach te dofinansowania są przyznawane chyba pojechała na wakacje, o ile w ogóle była![]()
od prawie 2 lat prowadzę, zatrudniam 6 pracowników, dostałem dofinansowanie z inkubatora

@kapral
Nigdzie sobie nie zaprzeczam. Grekom pomogli, a nas standardowo jeszcze dobiją. A jeśli chodzi o to Twoje dofinansowanie to dobry rząd i bez UE byłby w stanie to ogarnąć. Za darmo tego też nie dostałeś i nawet nie wiesz kiedy i jak ale będzie trzeba to zwrócić (nawet jak nie Ty to ktoś inny
)
Nigdzie sobie nie zaprzeczam. Grekom pomogli, a nas standardowo jeszcze dobiją. A jeśli chodzi o to Twoje dofinansowanie to dobry rząd i bez UE byłby w stanie to ogarnąć. Za darmo tego też nie dostałeś i nawet nie wiesz kiedy i jak ale będzie trzeba to zwrócić (nawet jak nie Ty to ktoś inny

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie