Przez tą muzykę pomyślałem że już halman wrócił
Hasta la vista, baby
m.youtube.com/watch?v=3DHCv5EYN3M&pp=ygUVdGVybWluYXRvciBlZGl0IHBob25r
podpis użytkownika
Hasta la vista, baby
m.youtube.com/watch?v=3DHCv5EYN3M&pp=ygUVdGVybWluYXRvciBlZGl0IHBob25r
Zaraz, zaraz! Dlaczego nikt jeszcze nie napisał że to wędkop🤬da?!
podpis użytkownika
mam w dupie małe miasteczka
lokal.szczecin napisał/a:
a nie przyszlo ci do glowy ze ta barka nie przyplynela w ciagu 3 sekund, mogl szybciej dupe ruszyc i tyle!
Nie mógł bo akurat srał.
podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.
Nienawidzę karpiarzy. Lansują się sprzętem nawet łowiąc w parkach w centrum miasta. Namioty, leżanki,sterowane łódki do zanęt i jeszcze aparatura RC na trójnogu żeby każdy spacerowicz przechodzący obok dobrze widział. W ogóle karp to szkodnik, świnia wśród ryb. Każdy zbiornik jakim się go zasiedli zmienia w bajoro. A jeszcze to ścierwo z powrotem wpuszczają. Drapieżniki uwalniać oczywiście ale nie tego chwasta jakim jest karp! Tylko spinning i tylko prawdziwe ryby!
Szastprask napisał/a:
Nienawidzę karpiarzy. Lansują się sprzętem nawet łowiąc w parkach w centrum miasta. Namioty, leżanki,sterowane łódki do zanęt i jeszcze aparatura RC na trójnogu żeby każdy spacerowicz przechodzący obok dobrze widział. W ogóle karp to szkodnik, świnia wśród ryb. Każdy zbiornik jakim się go zasiedli zmienia w bajoro. A jeszcze to ścierwo z powrotem wpuszczają. Drapieżniki uwalniać oczywiście ale nie tego chwasta jakim jest karp! Tylko spinning i tylko prawdziwe ryby!
K🤬a! Ile w tym emocji!!! No nie szczymam normalnie!
podpis użytkownika
mam w dupie małe miasteczka