Jak wszyscy stoją to wszyscy.
Wy macie wygodne krzesło i chłód w samochodzie. Ja mam gorąco pod kaskiem i smród spalin. Wy stoicie ja jade.
LwG!
konradoo napisał/a:
Wy macie wygodne krzesło i chłód w samochodzie.
ja mam taboret
zloo
Rozumiem... furia... ale własny samochód poświęcić?!
Motocyklista nie ma prawa wyprzedzac na tym samym pasie kiedy wszyscy stoja, zaztem ktos "moze" go nie widziec i smialo otowrzyc sobie drzwi stojac w korku
@up
chyba oc🤬jales do reszty, motocyklista moze wyprzedzac nawet na ciaglej o ile wykorzysta do tego tylko swoj pas, tzn nie przekroczy ciaglej,
ten z🤬b po co otworzyl drzwi? wysiada na srodku ulicy? niech sobie okno otworzy
na drodze jest od c🤬ja miejsca i dlaczego ma niby stac w tym korku? takie kurestwo zajezdzajace droge zasluguje na ryse na drzwiach i uj🤬e lusterko
Ale z tego co widzę to kolo pożałuje otwarcia tych zasranych drzwi. Pręcik w dłoni, fura rozj🤬a ;]
podpis użytkownika
"Nie dyskutuj z idiotą,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem""Zwierzęta w ogrodzie patrzyły to na świnię,to na człowieka,potem znów na świnię i na człowieka,ale nikt już nie mógł się połapać,kto jest kim
ja jebe chociaz mam cinqecento
jade testowac wywrotki motocyklistow
jak sie uda wrzuce filmosa
Motocykl nie ma prawa wyprzedzać po lewej stronie na linii ciągłej. Co innego gdyby sobie wyp🤬alał każdego po prawej... Fuck yeah
może z lewej, jeżeli nie ma przed nim lewoskrętu.
poza tym to nie wyprzedzanie, a omijanie a to jest duża różnica.
jakie prawo, co ma prawo w tym zasranym kraju do niekolizyjnego wyprzedzania motorem, ps. to jak sądzę nie Polska wiec nie wie pewnie niikt z was jakie tam jest prawo odnośnie wyprzedzania.
nie jestem motocyklista ale wiem ze po to jest motor aby właśnie omijać takie korki w taki sposób a ten matoł co otworzył drzwi powinien ponieść odpowiednią kare.
nie no mistrzostwo, szkoda ze motorzysta przezyl ;/
Konto usunięte
2011-09-04, 13:19
mare30ks napisał/a:
o j🤬y puszkowy sk🤬ysyn
o j🤬y sadisticowy napinacz
soczysty wp🤬l i kierowca puchy powinien się tego oduczyć
Oj jak bym wstal to bym tego typa z auta zajeb****
powinien wstac i od razu z pierwszej przyp🤬olic debilowi.
Konto usunięte
2011-09-04, 20:49
jestem pewny, że to był przypadek, gościu nie ma klimy i gorąco w aucie, a że facet jechał, no to zaj🤬 ... będzie komisja śledcza to się dowiemy. Macierewicz i tak stwierdzi, że to wina sztucznej mgły ...