Jak wszyscy stoją to wszyscy.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:23
🔥
Wiesz kim jestem?
- teraz popularne
Wy macie wygodne krzesło i chłód w samochodzie. Ja mam gorąco pod kaskiem i smród spalin. Wy stoicie ja jade.
LwG!
LwG!
konradoo napisał/a:
Wy macie wygodne krzesło i chłód w samochodzie.
ja mam taboret
zloo
Rozumiem... furia... ale własny samochód poświęcić?!
Motocyklista nie ma prawa wyprzedzac na tym samym pasie kiedy wszyscy stoja, zaztem ktos "moze" go nie widziec i smialo otowrzyc sobie drzwi stojac w korku
Rozumiem... furia... ale własny samochód poświęcić?!
Motocyklista nie ma prawa wyprzedzac na tym samym pasie kiedy wszyscy stoja, zaztem ktos "moze" go nie widziec i smialo otowrzyc sobie drzwi stojac w korku
ja jebe chociaz mam cinqecento
jade testowac wywrotki motocyklistow
jak sie uda wrzuce filmosa
jade testowac wywrotki motocyklistow
jak sie uda wrzuce filmosa
może z lewej, jeżeli nie ma przed nim lewoskrętu.
poza tym to nie wyprzedzanie, a omijanie a to jest duża różnica.
poza tym to nie wyprzedzanie, a omijanie a to jest duża różnica.
jakie prawo, co ma prawo w tym zasranym kraju do niekolizyjnego wyprzedzania motorem, ps. to jak sądzę nie Polska wiec nie wie pewnie niikt z was jakie tam jest prawo odnośnie wyprzedzania.
nie jestem motocyklista ale wiem ze po to jest motor aby właśnie omijać takie korki w taki sposób a ten matoł co otworzył drzwi powinien ponieść odpowiednią kare.
nie jestem motocyklista ale wiem ze po to jest motor aby właśnie omijać takie korki w taki sposób a ten matoł co otworzył drzwi powinien ponieść odpowiednią kare.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie