Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
konradoo 2011-09-03, 22:57
Wy macie wygodne krzesło i chłód w samochodzie. Ja mam gorąco pod kaskiem i smród spalin. Wy stoicie ja jade.

LwG!
Zgłoś
Pener 2011-09-03, 22:59 3
konradoo napisał/a:

Wy macie wygodne krzesło i chłód w samochodzie.

ja mam taboret
Zgłoś
mkave 2011-09-04, 0:05
zloo
Rozumiem... furia... ale własny samochód poświęcić?!

Motocyklista nie ma prawa wyprzedzac na tym samym pasie kiedy wszyscy stoja, zaztem ktos "moze" go nie widziec i smialo otowrzyc sobie drzwi stojac w korku
Zgłoś
plugnplay 2011-09-04, 0:22 4
@up
chyba oc🤬jales do reszty, motocyklista moze wyprzedzac nawet na ciaglej o ile wykorzysta do tego tylko swoj pas, tzn nie przekroczy ciaglej,
ten z🤬b po co otworzyl drzwi? wysiada na srodku ulicy? niech sobie okno otworzy
na drodze jest od c🤬ja miejsca i dlaczego ma niby stac w tym korku? takie kurestwo zajezdzajace droge zasluguje na ryse na drzwiach i uj🤬e lusterko
Zgłoś
Black Snake 2011-09-04, 0:28
Ale z tego co widzę to kolo pożałuje otwarcia tych zasranych drzwi. Pręcik w dłoni, fura rozj🤬a ;]

podpis użytkownika

"Nie dyskutuj z idiotą,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem""Zwierzęta w ogrodzie patrzyły to na świnię,to na człowieka,potem znów na świnię i na człowieka,ale nikt już nie mógł się połapać,kto jest kim
Zgłoś
sonico 2011-09-04, 0:45 1
ja jebe chociaz mam cinqecento
jade testowac wywrotki motocyklistow

jak sie uda wrzuce filmosa
Zgłoś
jarekddz 2011-09-04, 1:30
Motocykl nie ma prawa wyprzedzać po lewej stronie na linii ciągłej. Co innego gdyby sobie wyp🤬alał każdego po prawej... Fuck yeah
Zgłoś
ferro 2011-09-04, 8:10
może z lewej, jeżeli nie ma przed nim lewoskrętu.

poza tym to nie wyprzedzanie, a omijanie a to jest duża różnica.
Zgłoś
dirty_pig 2011-09-04, 10:25 1
jakie prawo, co ma prawo w tym zasranym kraju do niekolizyjnego wyprzedzania motorem, ps. to jak sądzę nie Polska wiec nie wie pewnie niikt z was jakie tam jest prawo odnośnie wyprzedzania.

nie jestem motocyklista ale wiem ze po to jest motor aby właśnie omijać takie korki w taki sposób a ten matoł co otworzył drzwi powinien ponieść odpowiednią kare.
Zgłoś
pakicito 2011-09-04, 11:13
nie no mistrzostwo, szkoda ze motorzysta przezyl ;/
Zgłoś
Konto usunięte 2011-09-04, 13:19 1
mare30ks napisał/a:

o j🤬y puszkowy sk🤬ysyn

o j🤬y sadisticowy napinacz
Zgłoś
Given 2011-09-04, 16:08
soczysty wp🤬l i kierowca puchy powinien się tego oduczyć
Zgłoś
Zychu213 2011-09-04, 16:10
Oj jak bym wstal to bym tego typa z auta zajeb****
Zgłoś
ojojoj 2011-09-04, 20:09
powinien wstac i od razu z pierwszej przyp🤬olic debilowi.
Zgłoś
Konto usunięte 2011-09-04, 20:49
jestem pewny, że to był przypadek, gościu nie ma klimy i gorąco w aucie, a że facet jechał, no to zaj🤬 ... będzie komisja śledcza to się dowiemy. Macierewicz i tak stwierdzi, że to wina sztucznej mgły ...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie