👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:13

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

wyłapałem to podczas transmisji. Takie aktorstwo najbardziej mnie irytuje w piłce nożnej.
szkoda, że wieża nie ma stałego połączenia z sędzią, by korygować jego złe decyzje. Wtedy ta p🤬a nie miałaby takiego pola do popisu aktorskiego.

Conscribo napisał/a:
gram na hali, czasem na trawie, dostałem nie raz i nie turlałem się po ziemi ze spazmami bólu. W ryj jak dostaną z kora to leżą na ziemi, trzymają się za mordę i tyle. W znacznej części przypadków przy zwykłym faulu odstawiają teatrzyk niczym Rivaldo.
W wielu sportach zespołowch jest wiele twardej gry ale tylko ciotowate, nażelowane piłkarzyki nabrały głupiej maniery żeby aktorzyć.
Nie powiesz mi , że jakby w innych sportach dało się coś ugrać z symulowania to by nadal nikt nie udawał.To prawda, że jest sporo aktorów w tym sporcie, ale jak ktoś nigdy nie dostał z piłki czy korka tak, żeby się poskładać to tego nie zrozumie.
Żeby nie było nieporozumień , nie przepadam za oglądaniem piłki nożnej , natomiast dostałem kilka razy i mogę Cię drogi użytkowniku zapewnić , że nie wszystko to jest teatrem.
Pozdrawiam

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie