👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
37 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

w sumie jak takie ku res t wo jest w naszym kraju to niech putin sadzi atomki bo widze ze żadna strata, ten nasz kraj strasznie się szmaci i ciwilizacja zachodnia jednak nas psuje, cywilizacja wschodnia nas zabije i c h u j

A gdzie tam jest zegar?
Może było już po dobranocce i dzieci powinny być w domach ?
Nie mam nic przeciwko takim występom nawet na festynach po 22.00
Kawał zdrowej dupy zawsze mile widziany
Może było już po dobranocce i dzieci powinny być w domach ?
Nie mam nic przeciwko takim występom nawet na festynach po 22.00
Kawał zdrowej dupy zawsze mile widziany

Ja tam nic podniecającego nie widzę, murzyńskie telepanie tłuszczem.
Za to to...
youtube.com/watch?v=UYxxgvA8rlM
Sadol nie pozwala mi normalnie wkleić
Za to to...
youtube.com/watch?v=UYxxgvA8rlM
Sadol nie pozwala mi normalnie wkleić
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie