👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:31
🔥
Ruska technologia śmigłowa
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Po pierwsze szopka a nawet jeśli nie to maja go na widelcu jak tam kamery monitoringu nawet w kiblu maja...
Halman napisał/a:
Po pierwsze szopka a nawet jeśli nie to maja go na widelcu jak tam kamery monitoringu nawet w kiblu maja...
Co po kamerze, nawet najlepszej jak koleś ma kask + czytaj tytuł.
Kriski napisał/a:
Co po kamerze, nawet najlepszej jak koleś ma kask + czytaj tytuł.
bez urazy ale nie chce mi sie tego tłumaczyć.
Halman napisał/a:
bez urazy ale nie chce mi sie tego tłumaczyć.
Nie chowam urazy, wiem że Cie to przerasta.
Kriski napisał/a:
Nie chowam urazy, wiem że Cie to przerasta.
Rozpoznawanie twarzy to pzeszłośc kolego. Dzisiaj systemy monitoringu potrafią rozpoznać człowieka po samym chodzie.
Wyzimlak napisał/a:
Rozpoznawanie twarzy to pzeszłośc kolego. Dzisiaj systemy monitoringu potrafią rozpoznać człowieka po samym chodzie.
Tych na wózku też?
mygyry napisał/a:
Wystarczy, że kitajec miał przy sobie telefon.
A jeśli go nie miał, bo świadomie wybrał się na przejażdżkę bez tablic?
Albo kiblarz już się od jakiegoś czasu bawił tak z policją i nagrywający utrwalił akcję od środka, albo, jak mówi Hal, ustawka. Skłaniam się ku temu drugiemu.
kwas79 napisał/a:
Tych na wózku też?
Tymi na wózkach nikt się nie przejmuje.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie