👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Od kiedy pod protesty podszyły się lewaki, lgbt, i inne szmaty to jestem za tym żeby używać gazu łzawiącego i robić porządki,
Protesty straciły już swój pierwotny sens, lista życzeń tej Lampart to jakieś nieporozumienie.
Protesty straciły już swój pierwotny sens, lista życzeń tej Lampart to jakieś nieporozumienie.
ta policja to strasznie się czepia tych miłujących pokój spokojnych obywateli, nawet matkę z dzieckiem chcieli zamordować, czy tam ojca...lub trans matko-ojca bo nie wiem co on/ona/ono deklaruje a nie chce urazić
xXx5226 napisał/a:
Ale biedę umysłową reprezentujesz :/ Weź się może nie rozmnażaj.
Już to zrobiłem - a jak Tobie idzie z chłopakiem?

Identyczna akcja jak z tym idiotą z hulajnogą w autobusie. Szkoda, że tutaj policjanci odpuścili.

Wszystko spoko tylko tekst "przeproś matkę" jest jednak zdeka żenujący.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie