H🤬j w dupę wszystkim analfabetOM.
a więc C🤬j Ci w dupe
podpis użytkownika
Konto nowe, użytkownik stary.Gdziekolwiek idziesz, idź z całym swoim sercem.
Czasami się nie dziwię policji. Za 3 koła użerać się z j🤬y bydłem nie warto. Zostaje więc jedynie przyjemność z zaj🤬ia w ten p🤬lony tepy łeb jakiegoś rurkowca co płaczę jak mu się farmwil nie włącza, albo głupiego k🤬iszona co myśli że p🤬da jest po to, żeby ją drzeć albo dawać koleżance do wylizania.
#jajebie
Ale taka ich praca, jeśli ktoś sobie nie radzi psychicznie to za podobną kwotę może siedzieć na kasie w supermarkecie.... a no tak, jednak nie za podobną, tylko prawie 2x mniejszą.
No to o co chodzi?
a więc C🤬j Ci w dupe
Wiedziałem, że jakiś debil dojebie się do H🤬J przez H, a nie CH.
Pisanie przez H jest dopuszczalne, dopóki nie trafi się na z🤬ba takiego jak Ty.
Istnieje wyraz H🤬J, nie istnieje wyraz POLICJANTĄ. Więc H🤬J ci w dupę.
Ale taka ich praca, jeśli ktoś sobie nie radzi psychicznie to za podobną kwotę może siedzieć na kasie w supermarkecie.... a no tak, jednak nie za podobną, tylko prawie 2x mniejszą.
No to o co chodzi?
O co mi chodzi?
o J🤬y ludzki szacunek do siebie. Generalnie mam wyj🤬e czy ktoś r🤬a żone chłopaka czy fafika ale szanować się trzeba. W policji też jest hołota ale tak jak wszedzie znajdzie się z🤬b. Mają płacone za stres i wykonywanie zadań często wbrew ich przekonaniom,. Ale jak k🤬a mać j🤬e ścierwo prowokuje bez kompletnie ułamka szacunku to powinno dostać wp🤬de i do wora. Nasze dzieci to oglądają i traktują to jak normę.
Co by kto nie myślał i nie miał jakiej racji - szacunek k🤬a człowieka do człowieka to podstawa bo nie jesteśmy w j🤬ej brazylii czy innej dziczy.
Amen i c🤬j.

podpis użytkownika
J🤬 k🤬yO co mi chodzi?
o J🤬y ludzki szacunek do siebie. Generalnie mam wyj🤬e czy ktoś r🤬a żone chłopaka czy fafika ale szanować się trzeba. W policji też jest hołota ale tak jak wszedzie znajdzie się z🤬b. Mają płacone za stres i wykonywanie zadań często wbrew ich przekonaniom,. Ale jak k🤬a mać j🤬e ścierwo prowokuje bez kompletnie ułamka szacunku to powinno dostać wp🤬de i do wora. Nasze dzieci to oglądają i traktują to jak normę.
Co by kto nie myślał i nie miał jakiej racji - szacunek k🤬a człowieka do człowieka to podstawa bo nie jesteśmy w j🤬ej brazylii czy innej dziczy.
Amen i c🤬j.
Amen.
A co do samej policji to za 5 koła na rękę i głównie spanie na służbie + 80-90 % pensji emerytury po 30 latach to całkiem git.
podpis użytkownika
Konto nowe, użytkownik stary.Gdziekolwiek idziesz, idź z całym swoim sercem.
Rodzice musieli byc z Ciebie bardzo dumni gdy w wieku 15 lat miales kuratora... A w w wieku 20 jakis wyrok.... Ja pie**ole.....
Tu jest magia czytania całości "połowa", a nie wiesz do której się zaliczałem. Co robiłem, przeżyłem i z jakim skutkiem to nie dla Ciebie historia

podpis użytkownika
Ola gringoLewak z niewyskrobanym bachorem
To dziecko jego zony po tym jak oj🤬a karuzele lewackich k🤬sow.
USA już się odwróciło od KONSERWATYWNEGO idioty, a teraz pora na Polskę.
Niestety musimy jeszcze trochę poczekać.
albo głupiego k🤬iszona co myśli że p🤬da jest po to, żeby ją drzeć albo dawać koleżance do wylizania.
Jakim trzeba być zerem umysłowym, żeby napisać takie brednie jak ty?
Tacy ludzie jak ty powinni mieć całkowity zakaz głosowania w wyborach jako osoby upośledzone.
Przestańcie krytykować ludzi o poglądach LEWICOWYCH, bo są mądrzejsi od takich durni jak wy i od tych wszystkich PRAWICOWYCH, religijnych i konserwatywnych głąbów.
USA już się odwróciło od KONSERWATYWNEGO idioty, a teraz pora na Polskę.
Niestety musimy jeszcze trochę poczekać.
Jakim trzeba być zerem umysłowym, żeby napisać takie brednie jak ty?
Tacy ludzie jak ty powinni mieć całkowity zakaz głosowania w wyborach jako osoby upośledzone.
Pomyliłeś sadistic z sokzburaka na fb.
Idź wylewać swoje lewackie żale gdzie indziej