👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Matt napisał/a:
Rodzice musieli byc z Ciebie bardzo dumni gdy w wieku 15 lat miales kuratora... A w w wieku 20 jakis wyrok.... Ja pie**ole.....
Tu jest magia czytania całości "połowa", a nie wiesz do której się zaliczałem. Co robiłem, przeżyłem i z jakim skutkiem to nie dla Ciebie historia

marinis napisał/a:
Przestańcie krytykować ludzi o poglądach LEWICOWYCH, bo są mądrzejsi od takich durni jak wy i od tych wszystkich PRAWICOWYCH, religijnych i konserwatywnych głąbów.
USA już się odwróciło od KONSERWATYWNEGO idioty, a teraz pora na Polskę.
Niestety musimy jeszcze trochę poczekać.
Jakim trzeba być zerem umysłowym, żeby napisać takie brednie jak ty?
Tacy ludzie jak ty powinni mieć całkowity zakaz głosowania w wyborach jako osoby upośledzone.
Pomyliłeś sadistic z sokzburaka na fb.
Idź wylewać swoje lewackie żale gdzie indziej

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie