📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:27

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

...Po czym odjechał, zapewne znacznie przekraczając dozwoloną w tym miejscu prędkość (jako że to UK)...
Więcej szkody mógł narobić tym zawracaniem uwagi i chwilowym brakiem kontroli nad tym co się dzieje na drodze przed nim.
socjalmmv napisał/a:
Bez przesady, mały ruch na drodze, żadnego przejścia dla pieszych.
Nie można rozmawiać i już. Popieram zaostrzenie kary za to. Jak rozmawiasz w ogóle nie skupiasz się wtedy na drodze.. Stać ja na Mercedesa a nie stać na zestaw głośnomówiący za równowartość nawet nie połowy zbiornika paliwa? Bo jeszcze żeby nie było tych zestawów ale są

remi1982 napisał/a:
Na szczęście za dwa miechy, jego nerki będzie miał już ktoś normalny.
![]()

Nie wiem dlaczego ale przez ostatnie kilka dni mam problem z odtwarzaniem filmików na sadolu...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie