👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:53

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zamiast kamerować jak frajer , podbiegłby i podepchnął , w sumie mało czasu na reakcję ale kamerzysta zachował się jak totalny idiota, rozumiem kamerować człowieka rozczłonkowanego , ledwo żyjącego i nic nie zrobić , ale autka szkoda.

nie będziesz mi mówił co mam robić. Obejrzałem od początku, ale piwo za filmik leci.

Ja bym podbiegł, popchnął do tyłu i uchronił kierowcę przed wypadkiem, a potem wyr🤬ał blondi, która byłaby mokra na widok mojego bohaterskiego wyczynu.
Tymczasem fap... fap... fap...
Tymczasem fap... fap... fap...

jak się tak zatrzymał na zderzaku mógł krzyknąć z okna Pozdrowienia dla Sadistic.pl ;s
....no i ta przygazówka po tym jak wylądował na dachu .........no i silniczek do remontu

Jakbyście próbowali pchać to najpewniej zostali byście krwawym plackiem
za niscy jesteście żeby przeważyć masę samochodu. Siła musiała by być przyłożona bliżej bagażnika. A nissan mojego sąsiada o ile się nie mylę, bo ostatnio jakiś niższy się zrobił :d a woj. się zgadza

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie