"K🤬a leci" i 3 sekund po tych słowach ukazuje się panna w różowym. Przypadek?
podpis użytkownika
Religia śmierdzi.
Zamiast kamerować jak frajer , podbiegłby i podepchnął , w sumie mało czasu na reakcję ale kamerzysta zachował się jak totalny idiota, rozumiem kamerować człowieka rozczłonkowanego , ledwo żyjącego i nic nie zrobić , ale autka szkoda.
tak, tak, tak, k🤬a...

podpis użytkownika
Wszyscy jesteśmy wariatami, tylko nie wszyscy jesteśmy zdiagnozowani

@oppozz
K🤬a... Przestanie nagrywać, kamerzysta idiota. Będzie nagrywał do końca, kamerzysta frajer...
K🤬a... Przestanie nagrywać, kamerzysta idiota. Będzie nagrywał do końca, kamerzysta frajer...
nie będziesz mi mówił co mam robić. Obejrzałem od początku, ale piwo za filmik leci.

Ja bym podbiegł, popchnął do tyłu i uchronił kierowcę przed wypadkiem, a potem wyr🤬ał blondi, która byłaby mokra na widok mojego bohaterskiego wyczynu.
Tymczasem fap... fap... fap...
Tymczasem fap... fap... fap...
Glupi, nie wie że trzeba sp🤬alać przed wybuchem jak sie auto wyjebie do góry kołami?
podpis użytkownika
Cannabis, whisky, ananas...
Imm420 napisał/a:
"K🤬a leci" i 3 sekund po tych słowach ukazuje się panna w różowym. Przypadek?
Czyżbyś potrafił liczyć tylko do 3? Bo do 7 to raczej nie.

jak się tak zatrzymał na zderzaku mógł krzyknąć z okna Pozdrowienia dla Sadistic.pl ;s
....no i ta przygazówka po tym jak wylądował na dachu .........no i silniczek do remontu
Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
podpis użytkownika
Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.

Jakbyście próbowali pchać to najpewniej zostali byście krwawym plackiem
za niscy jesteście żeby przeważyć masę samochodu. Siła musiała by być przyłożona bliżej bagażnika. A nissan mojego sąsiada o ile się nie mylę, bo ostatnio jakiś niższy się zrobił :d a woj. się zgadza