Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:53
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2014-03-14, 17:49
powiem tak: nie i już
Zgłoś
Imm420 2014-03-14, 18:08 65
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
bejoPyrohC 2014-03-14, 18:40 2
Zamiast kamerować jak frajer , podbiegłby i podepchnął , w sumie mało czasu na reakcję ale kamerzysta zachował się jak totalny idiota, rozumiem kamerować człowieka rozczłonkowanego , ledwo żyjącego i nic nie zrobić , ale autka szkoda.
Zgłoś
Krupnykowsky 2014-03-14, 19:03 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Bułka_bez_Masła 2014-03-14, 19:32
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-14, 20:57 9
Zgłoś
czarnów 2014-03-14, 22:12 1
chwila zawieszenia była.

i git
Zgłoś
kudlaty321 2014-03-15, 1:03 1
nie będziesz mi mówił co mam robić. Obejrzałem od początku, ale piwo za filmik leci.
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-15, 8:37 7
Ja bym podbiegł, popchnął do tyłu i uchronił kierowcę przed wypadkiem, a potem wyr🤬ał blondi, która byłaby mokra na widok mojego bohaterskiego wyczynu.

Tymczasem fap... fap... fap...
Zgłoś
LaBomba 2014-03-15, 10:25 5
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-15, 11:34
Zgłoś
gustav665 2014-03-15, 12:03
jak się tak zatrzymał na zderzaku mógł krzyknąć z okna Pozdrowienia dla Sadistic.pl ;s
Zgłoś
KlinikaAborcyjna 2014-03-15, 12:46
....no i ta przygazówka po tym jak wylądował na dachu .........no i silniczek do remontu
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-15, 18:08
Jakbyście próbowali pchać to najpewniej zostali byście krwawym plackiem za niscy jesteście żeby przeważyć masę samochodu. Siła musiała by być przyłożona bliżej bagażnika. A nissan mojego sąsiada o ile się nie mylę, bo ostatnio jakiś niższy się zrobił :d a woj. się zgadza
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem