Zajebiste, nic dodać nic ująć.
Mam takiego ziomka co też nie wygląda na przeciętnego człowienia(grupa jakaś tam inwalidzka i po urodzeniu otrzymał tylko jeden punkt), ale takiego ziomka jak on to z przysłowiową ''świeca szukać''(bez skojarzeń )
Proszę was do jasnej choinki zlitujcie się. Film z brzydkim kaczątkiem w przebraniu misia, który przytulał przypadkowych ludzi na ulicy, miał ten sam morał, za to lepsze wykonanie. Tutaj na całość zwyczajnie patrzeć nie mogę. Wchodzi w grę logika, bo dlaczego ogrowi nie spodobała się otyła Halinka czy Sharon z księgowości? Przecież ona także może robić na drutach kolorowe skarpety i mieć bilion innych ciekawych zainteresowań. Ale nie! On woli blondi w mini która nawet w windzie z nim nie chce jechać!! No proszę! Na końcu tak jak ktoś wspomniał i tak zostaną tylko przyjaciółmi. Albo zejdą się na chwilę a później ona zostawi go dla lalusia grającego w lokalnej garażówce a mu pozostanie tylko hejtowanie filmików z happy endem na sadisticu.
Mimo iz wiem, ze to duza metafora i tak nie dam piwka, bo TAKIE SYTUACJE SIE NIE ZDARZAJA. A jak nawet sie zdarza taka dwojka nie zyje dlugo i szczesliwie
Ogólnodostępna część strony (nie wymagająca logowania) jest przeznaczona dla osób, które ukończyły 16 lat.
Niektóre podstrony oraz treści lub ich fragmenty posiadają dodatkowe oznaczenia klasyfikujące je jako przeznaczone wyłącznie dla osób pełnoletnich i wymagające stosownego potwierdzenia.
Rejestracja, zamieszcznie materiałów oraz komentarzy są przeznaczone wyłącznie dla pełnoletnich użytkowników strony.
Serwis ma charakter prześmiewczy, często sarkastyczny i ocierający się o czarny humor, z tego powodu nie będzie on odpowiedni dla każdego, a opisy materialów i komentarze do nich należy traktować z dużym dystansem.
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie*
* przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc. * wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie