a ja tam się ciesze z filmików gdzie jakiś bogaty frajer ewentualnie biedny głupi frajer wydaje pieniądze na zajebistą furę a później rozbija ją w bardzo idiotyczny sposób
Nie wiem czemu ale czuje satysfakcje i z chęcią podbiegł bym do takiego otworzył drzwi od autka i śmiał się z niego że narobił sobie wiochy

tak coby a ty w swojej piździe. Na ćwiartkę generalnie stają zawsze seryjne samochody które po wyjechaniu z salonu stają dęba. I spadochron też jest seryjny. Doczytaj o drag racingu pojebie a wtedy szczekaj ok?

c🤬jowe są te amerykańskie samochody... mocy w c🤬j, a właściwości jezdnych zero...
chinchil napisał/a:
a ja tam się ciesze z filmików gdzie jakiś bogaty frajer ewentualnie biedny głupi frajer wydaje pieniądze na zajebistą furę a później rozbija ją w bardzo idiotyczny sposób
Nie wiem czemu ale czuje satysfakcje i z chęcią podbiegł bym do takiego otworzył drzwi od autka i śmiał się z niego że narobił sobie wiochy
![]()
Śmierdzi zazdrosnym polaczkiem na kilometr

Na szczęście większość osób(tych dojrzałych emocjonalnie) wie,że Małysz upadł a Kubica i ten koleś, rozbili się na bandzie, bo czasem się zdarza w sporcie jakiś wypadek.

Mnie natomiast satysfakcjonuje, że nawet na trumnę i pochówek zapewne ci braknie a ktoś otworzy to wieczko i pęknie ze smiechu bo zobaczy biednego i głupiego frajera

podpis użytkownika
Ni hoooya!