Przejmujący apel ojca
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:42
Koniec Świata napisał/a:
Za mądrego człowieka zawsze piwo.
PS. Nie licząc Wojciecha C., Jarosława K. i Janusza K.-M. Oni są mądrzy inaczej.
![]()
Musisz być naprawdę sfrustrowanym imbecylem, skoro nawet w takim temacie potrafisz przywołać ludzi, nie mających ze sprawą nic wspólnego i forować swoje idiotyczne opinie, wynikające z braków w logicznym rozumowaniu
Szczerze? Powinien jak najszybciej roślinkę odłączyć od pożywki i respiratora, bo go do reszty zrujnuje finansowo ( o ile 6 baniek $ w pley już taką ruiną nie jest).
@UP
A więc pytanie, czy gdyby twoja żona/kobieta/dziewczyna była w takim stanie. Odłączyłbyś ją i wziąłbyś za odłączenie pełną odpowiedzialność?
Czy dla ciebie liczą się bardziej pieniądze?
A więc pytanie, czy gdyby twoja żona/kobieta/dziewczyna była w takim stanie. Odłączyłbyś ją i wziąłbyś za odłączenie pełną odpowiedzialność?
Czy dla ciebie liczą się bardziej pieniądze?
@Loaloa
Jestem ciekawy czy ty odłączyłbyś swoje dziecko lub rodzica... Może z punktu ekonomii bądź też medycyny jest to najkorzystniejsze wyjście, ale ludzkich uczuć nie oszukasz.
Jestem ciekawy czy ty odłączyłbyś swoje dziecko lub rodzica... Może z punktu ekonomii bądź też medycyny jest to najkorzystniejsze wyjście, ale ludzkich uczuć nie oszukasz.
I dlatego jestem w 100% za eutanazją. Za nic nie chciałbym być taką rośliną i po prostu wegetować.
Slonx napisał/a:
Musisz być naprawdę sfrustrowanym imbecylem, skoro nawet w takim temacie potrafisz przywołać ludzi, nie mających ze sprawą nic wspólnego i forować swoje idiotyczne opinie, wynikające z braków w logicznym rozumowaniu![]()
To było tylko tak prewencyjnie, żeby było wiadomo co uważam za mądrość, a co nie. Nie stresuj się tak.
Strona o czarnym humorze a gimby oczywiscie musza spinac dupsko za wpisy penera i grzybka
Pomyliliscie sadistica z kwejkiem.
Pomyliliscie sadistica z kwejkiem.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie