Przejmujący apel ojca
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:47
Nie znam gościa i nie chce oceniać po wyglądzie ale wygląda na takiego który po tych 10 latach znajdzie tamtego faceta i zrobi mu bardzo dużo złych rzeczy.
grzybek507 napisał/a:
Zero współczucia, zero litości!!!
![]()
Fuck yea!!!
Nie widziałem numeru konta ani tego numerku, który wpisuje się w PIT - oddałbym na nią 1% mojego podatku...
mi to się wydaje, że co poniektórzy wpisują tu komentarze tylko dla piwka...
dopóki mi prawka nie zabrali to sobie elegancko i powoli jeździłem, gdy byłem na fazie i nikomu krzywdy nie zrobiłem.
@majster0078
Czarny humor rozumiem ale chwalenia się własnym idiotyzmem jakoś nie umiem ogarnąć.
Czarny humor rozumiem ale chwalenia się własnym idiotyzmem jakoś nie umiem ogarnąć.
ProfessorHix napisał/a:
@majster0078
Nie zauważyłem, bym wyraził dumę z tego powodu, ale cóż, każdy tu interpretuje na swój sposób. Napisałem jak to było u mnie. Złapali mnie - więc zabrali prawo jazdy. To jest sadistic człowieku, czarny humor itepe, mała anegdotka z życia nie zaszkodzi.
Stosunek ilosci piw przyznanych dla dwóch pierwszych komentarzy w stosunku do ilości piw przyznanych dla trzeciego komentarza potwierdza, iż niezbędna jest zmiana nazwy portalu.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie