Policja prowokuje uczestników marszu niedpodległości w białymstoku... żartuje tak na prawdę burak boi się podać dane osobowę bo jak stwierdza na końcu "będe w kartotekach" nie zabrakło też kilku ludzi wtrącających się w nie swoje sprawy i dwójki moherów
Pały to mają stalowe nerwy ja bym nie wytrzymał i zaj🤬 każdemu a szczególnie kamerzyście co świeci mu po gałach
Tekst o utracie niepodległości słowo w słowo zerżnięty z wypowiedzi korwina mikke, żeby ktoś nie pomyślał że gnój sam na to wpadł
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
na glebę eunucha jak nie chce podać i do paki to sobie może przypomni. A te baby to jeszcze gorsze.
Za mało chłopaki z policji maja praw. W USA problem by rozwiązali w minute
konto usunięte
2012-11-17, 2:43
^up, chciałbym, żeby tak było
banda debili i nieudaczników (nie mówię tutaj o policjantach)
ale... trochę racji mają
konto usunięte
2012-11-17, 3:48
Więcej takich filmików, piwo.
konto usunięte
2012-11-17, 4:51
no comment
Cytat:
ja bym nie wytrzymał i zaj🤬 każdemu a szczególnie kamerzyście co świeci mu po gałach
Policjanta na służbie można fotografować/nagrywać a tacy jak ty idą do policji i później biją swoje kobiety. Na szczęście nie poszedłeś.
BTW: moje miasto, takie piękne
i znalazłem kolejny argument na korzyść aborcji..
konto usunięte
2012-11-17, 8:41
co za p🤬da z tego gościa ( co nazwiska podać nie chce), takie k🤬a mądrale z nich a sra sie przed psem podać dane...
Jeśli nie mieli zgody na przeprowadzenie demonstracji to raczej normalne, że chcą ich legitymować.
Mylę się?
Za dużo c🤬jki poczuły wolności, której jeszcze im brakuje i pozwalają sobie na takie zagrywki.
podpis użytkownika
Emerytowany saren
konto usunięte
2012-11-17, 9:22
Pierwsze słowo w filmiku:
"Złoodzieejeee" - już wiem że będzie grubo i rzetelnie ;D
konto usunięte
2012-11-17, 9:28
to po prostu wiesniak zwykly, ktory nie wiedzial o co chodzi
Policjant ma prawo wylegitymować obywatela. Odmawiający podania nazwiska bądź okazania dowodu osobistego podlega karze grzywny. I nikt nie może być ponad prawem tylko dlatego, że właśnie maszeruje środkiem miasta z narodową flagą nad głową. Tyle w temacie. Nie podoba się? Zagłosuj na kogoś, kto to zmieni.
A jakby policja dotknęła taką k🤬ę to potem przez j🤬e bite 3 tygodnie byśmy słyszeli w telewizji że nasze służby TO BANDYCI ! Ja p🤬le co za kraj. A tej k🤬ie z kamerą wyj🤬 bym z cegłówki !