Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
PentagramOdDiabła 2025-03-04, 16:47 1
Zulu-Gula napisał/a:

Załapał się na niezłą promocję.
W zestawie wycieczka krajowa, albo zagraniczna.
Wczasy na Syberii lub wieczne odpoczywanie na ukraińskich polach wraz z darmowym pakietem rozmów z kretami.

Ukraińskich stepach*😀 nie przyp🤬alam się👊🏻

[ Dodano: 2025-03-04, 16:48 ]
* ukraińskich stepach 😀👍🏻
Zgłoś
htp 2025-03-04, 22:35
Fotopstrykacz napisał/a:

Wracasz do domu z 5-cioma bukietami.
Zona pyta - To wszystko dla mnie?
- Nie, dla ciebie ten najmniejszy, bo nie mamy dużego wazonu.
- A pozostałe?
- Jeden jest dla Ewy, mojej koleżanki z pracy, drugi jest dla Ani, czyli twojej koleżanki z pracy, następny jest dla Iwony czyli naszej sąsiadki i ten największy jest dla Moniki, twojej siostry.

Żona widzi przez okno męża wracającego do domu z kwiatami. Mówi do sąsiadki - stary kwiaty niesie, będę musiała mu dupy dać. Na to sąsiadka - a co wy kumo, wazonu nie macie?
Zgłoś
azerbah 2025-03-05, 11:07 1
Fotopstrykacz napisał/a:

Wracasz do domu z 5-cioma bukietami.
Zona pyta - To wszystko dla mnie?
- Nie, dla ciebie ten najmniejszy, bo nie mamy dużego wazonu.
- A pozostałe?
- Jeden jest dla Ewy, mojej koleżanki z pracy, drugi jest dla Ani, czyli twojej koleżanki z pracy, następny jest dla Iwony czyli naszej sąsiadki i ten największy jest dla Moniki, twojej siostry.

Abdul podchodzi do automatu z kwiatami, podejrzliwie się rozgląda, po czym wyrywa pięć bukietów kwiatów i ucieka.

Jakiś przechodzień krzyczy: „Hej! Nie możesz ich po prostu ukraść!”

Abdul uśmiecha się krzywo: „Spokojnie, bracie. Zgodnie z Surą 4:3, biorę cztery legalnie… a piąta to po prostu Sunnah”.
Zgłoś
Fotopstrykacz 2025-03-05, 20:18
azerbah napisał/a:

Abdul podchodzi do automatu z kwiatami, podejrzliwie się rozgląda, po czym wyrywa pięć bukietów kwiatów i ucieka.
Abdul uśmiecha się krzywo: „Spokojnie, bracie. Zgodnie z Surą 4:3, biorę cztery legalnie… a piąta to po prostu Sunnah”.

Nie znam Koranu na pamięć i nie chce mi się tego szukać, chociaż mam Koran na moim kompie. Musiałbym to znać, by zrozumieć Twój żart.
Zgłoś
WąsatyZbój 2025-03-06, 1:42
azerbah napisał/a:

Fotopstrykacz napisał/a:

Nie znam Koranu na pamięć i nie chce mi się tego szukać, chociaż mam Koran na moim kompie. Musiałbym to znać, by zrozumieć Twój żart.

W imię Boga Miłosiernego, Miłującego.
4.3. Jeżeli obawiacie się, że nie będziecie sprawiedliwi dla sierot, to bierzcie sobie za żony następne kobiety, z którymi będziecie się zgadzać, dwie, trzy lub cztery. A jeżeli obawiacie się, że nie będziecie dla nich sprawiedliwi, poślubcie tylko jedną [1] albo (żeńcie się) z tymi, które były waszymi niewolnicami [2]. To jest postępowanie właściwe, aby uniknąć wobec nich niesprawiedliwości.
Zgłoś
Fotopstrykacz 2025-03-06, 1:48 1
WąsatyZbój napisał/a:

W imię Boga Miłosiernego, Miłującego.
4.3. Jeżeli obawiacie się, że nie będziecie sprawiedliwi dla sierot, to bierzcie sobie za żony następne kobiety, z którymi będziecie się zgadzać, dwie, trzy lub cztery. A jeżeli obawiacie się, że nie będziecie dla nich sprawiedliwi, poślubcie tylko jedną [1] albo (żeńcie się) z tymi, które były waszymi niewolnicami [2]. To jest postępowanie właściwe, aby uniknąć wobec nich niesprawiedliwości.

To jest całkiem mądre podejście do życia! Nie ma co narzekać.

Sądze, że @JoSeed też by się z tym zgodziła.
Zgłoś
Ork.Fajny 2025-03-07, 14:22
cygan_obiezyswiat napisał/a:

W rosji kradnie się telefony a w Polsce:

To już chyba bardziej opłaca się kwiaty kraść, biorąc pod uwagę że dużo modeli Androida można zdalnie odłączyć od sieci na amen po zgłoszeniu kradzieży.
Zgłoś